seksi podrška

Nives u sićušnom bikiniju zapalila atmosferu prije utakmice, a među grudi je stavila i poseban navijački rekvizit!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus na svojem profilu na Instagramu pokazala je svoje seksi navijačko izdanje za utakmicu Hrvatske i Kanade.

Nives Celzijus je spremna je bodriti Vatrene utakmici protiv Kanade na Svjetskom prvenstvu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Svojim navijačkim izdanjem pohvalila se na Instagramu, a radi se i minijaturnom bikiniju s prepoznatljivim bijelo-crvenim kvadratićima koji je jedva pokrio njezine bujne obline.

Pažnju je privukao i poseban navijački rekvizit koji je stavila među grudi, točnije mobitel s maskom na kojoj je njezina fotka u istom badiću i natpis "Croatia".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Mislio sam navijati za Kanadu, ali poslije ovog samo za Hrvatsku", "Nijedna joj ravna nije", "Bravo Nives", "Najljepša navijačica, danas pobjeda", "Bomba si", nizali su se komentari ispod fotke, a zanimanje su izazvale i Nivesine tetovaže, posebice ona koja je provirila iz donjeg dijela badića.

Još jednu fotografiju svojeg navijačkog izdanja objavila je u pričama na Instagramu, a možete je pogledati u našoj galeriji. 

Prije prve utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, Nives je objavila video u kojem veselo skakuće i pleše ispod zastave od dvjesto metara, kakvu su naši navijači ponijeli i u Katar.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Beals - 1 Jennifer Beals - 2 Jennifer Beals - 3 Jennifer Beals - 4 +15 Jennifer Beals - 1 Nekad i sad Pamtimo je kao seksi plesačicu iz kultnog filma, a nevjerojatno je kako izgleda 40 godina kasnije!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +13 Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Celebrity Petar Grašo snimljen u nježnim trenucima s kćerkicom Albom, nije ju ispuštao iz naručja u izlasku sa suprugom Hanom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene