Sasvim iskrena!

Kaže da ju je sram, ali traži podršku: Nives Celzijus vrijeme kod kuće koristi za nešto što dosad još nije naučila

Nives Celzijus i Marko Braić - 8 Nives Celzijus i Marko Braić - 8 Screenshot/Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Marko Braić - 8 +0 Nives Celzijus i Marko Braić - 7 Galerija

Nives Celzijus priznala je da postoji jedna vještina koju još nije svladala, a sada je našla vremena da joj se posveti.

Nives Celzijus (38), koja je članica žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato", do sada se dokazala brojnim vještinama kao što su ples, pjevanje, pisanje, gluma, no otkrila je i ono što joj ne ide. 

Pogledaj i ovo Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP "ovo je bilo teško" Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

Naime, Nives je na Instagramu pokazala da vrijeme kod kuće s obzirom na trenutačnu situaciju koristi kako bi naučila voziti bicikl.

"Izolaciju sam odlučila iskoristiti za neka nova znanja koja sam u životu propustila, počevši od vožnje bicikla", napisala je na Insta storyju. 

Pjevačica se snimila dok vozi bicikl i priznala da je svjesna kako njezini pokušaji vožnje izgledaju. "Znam, znam... I mene je sram, ali pružite mi podršku. Ipak je ovo prvi dan, a ja imam dvije lijeve noge", istaknula je Nives. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Palimo svi #novatv jer najbolja zabava upravo kreće @tlzphr 🎉 E da, da ne bude zabune, onaj prezgodan frajer s milom Camilom, na vašu i moju žalost sam samo ja 😏 ...A vi mi javljate tko su vam favoriti večeras 💖

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives, koja je 2017. pobijedila u showu "Tvoje lice zvuči poznato", prošle godine je otkrila svojim obožavateljima da ne zna voziti bicikl. 

"Da budem iskrena. Ne znam voziti bicikl, a da stvar bude još luđa, znam ukrug, ali ne znam ravno", rekla je uporna pjevačica

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene