Uže ne može!

Nives se utegnula u kožnu haljinicu, pa zaključila da bi se najradije sama u sebe odmah zaljubila

Nives Celzijus četvrta emisija TLZP - 1 Nives Celzijus četvrta emisija TLZP - 1 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus četvrta emisija TLZP - 1 Galerija

Nives Celzijus pozirala je u uskoj kožnoj haljini pa fotografije objavila na Instagramu gdje su je prozvali hrvatskom kraljicom.

Nives Celzijus se na svom profilu na Instagramu pohvalila utegnutim izdanjem u kožnoj haljini, u kojoj su njezine grudi i pozadina djelovale još bujnije i to naravno, na oduševljenje njezinih brojnih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

"Da sam frajer i da sam se ugledala sinoć, bila bi to ljubav na prvi pogled", napisala je Nives uz fotografije na kojima zavodljivo pozira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Sad znaš kak je meni", "E ova slika ti je top", "Ljepotice", "Prelijepa i ti i haljina", "Kakva guza", "To se zove mala crna haljina", "Vrh si maco", "Opća opasnost", "Ti si boginja", "Pa ti goriš ženo", "Ma ti si kraljica svih Hrvata", "Nives, imaš sve bolje i bolje slike", "Ženo, izgledaš top", samo su neki od komentara koje je dobila.

Nives smo do nedavno imali priliku pratiti u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a iz tjedna u tjedan obožavatelji su ju obasipali komplimentima na društvenim mrežama i teško je reći u kojoj je kreaciji bila najljepša. Mogli smo ju vidjeti u nježnim, ali i u onim vatrenima u kojima je malo toga ostavila mašti.

Nives je osim atraktvnim kombinacijama u showu ostavljala dojam i svojim komentarima, a emocije se nije trudila sakriti pa smo ju nekoliko puta vidjeli i sa suzama u očima ili sa znakovitim smiješkom kada bi ju netko od kandidata stvarno oduševio.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene