Ima i usporena verzija

Nives Celzijus i Ivana Mišerić objavile video u kojem se nježno ljube, baš su se prepustile jedna drugoj!

Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 1 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 1 Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 2 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 4 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić Ivana Mišerić - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus je na Instagramu objavila video u kojem se nježno ljubi s Ivanom Mišerić, a za to postoji i poseban povod.

Nives Celzijus je na svom profilu na Instagramu objavila video zbog kojeg je zastao dah njezinim obožavateljima, a u kojem izmjenjuje nježnosti i poljupce s radijskom voditeljicom Ivanom Mišerić.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

"Ne znam kako da vam riječima opišem ljubav, pa pokušajmo ovako. Sretan rođendan, moja!", napisala je Nives uz video u kojem joj Ivana skače u zagrljaj, a potom ju nježno i polako poljubi.

"Auuuuu… Mi se samo ljubimo! Ljubav neopisiva! Hvala što si tu i mogu uvijek uskočiti u tvoj zagrljaj", odgovorila joj je Ivana koja slavi rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Lijepo", "Mmm seksi", "Ljubi, ljubi, al glavu ne gubi", "To cure", "Moglo je to i bolje", poručili su im Nivesini pratitelji.

Prijateljicama ovo nije prvi put da si tako izjavljuju ljubav, pa je tako Dalibor Petko krajem prošle godine objavio video u kojem izmjenjuju vrući poljubac u zajedničkom izlasku, a čini se da im ni slučajni prolaznici u tome trenutku nisu zasmetali.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh +20 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 3 Celebrity Novi kralj rastužio prizorom za vrijeme bdjenja nad lijesom svoje majke, kraljevski fanovi uočili su ono očito

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene