Nije odoljela ukrasima

Nives se utegnula u bijelu kombinaciju pa pohvalila kako kiti bor, kraj nje nije baš došao do izražaja

Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 4 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus - 4 Galerija

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj kiti božićno drvce, a kao i obično dobila je brojne komplimente i pohvale na račun atraktivnog izgleda.

Nives Celzijus pohvalila se svojim pratiteljima na Instagramu kako je okitila svoje božićno drvce i objavila je fotografije na kojima je uskladila boju odjevne kombinacije s ukrasima.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 2 istaknula i najjači adut Provokativna Nives počastila je pratitelje prizorom u lepršavoj haljinici, i u prirodnom izdanju oduzima dah: "Najbolje što Hrvatska ima..."

"Moj bor je ljepši tvog bora", napisala je Nives uz fotografije na kojima pozira u uskom bijelom kombinezonu u kojem je do izražaja došla njezina bujna pozadina, ali i uzak struk.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

U samo nekoliko sati dobila je tisuće lajkova i brojne komplimente u komentarima.

"Prekrasan bor, a ostalo namjerno neću komentirati", "Ti si jedini lijek protiv korone", "Savršena žena", "Lijep prizor", "Najljepša si", "Kakav poklon uz bor", "Treba li pomoć", "Bijela boja ti lijepo stoji, sva blistaš jače nego što jelka sija", "Nestvarna", "Wow, nosi ti se bijela boja", "Jelka je prelijepa, ali se ne može usporediti s tobom", "Kao snježna pahuljica", "Wow, kakav pogled na bor", samo su neki od njih.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina pozirala u pripijenoj haljini, ali jedan je detalj neke zabrinuo i pogurao dekolte u drugi plan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene