''Ako mislite da ste vidjeli...''

Ma gdje Nives uopće nađe ovakve haljine? Bujno poprsje držale su joj samo dvije trake!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila izazovne fotke u uskoj haljini, a pratitelji su joj redom pisali samo komplimente.

Nives Celzijus na Instagramu je podigla temperaturu za kraj proteklog vikenda novim fotografijama, a haljina u kojoj je pozirala izazvala je buru reakcija.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Ako mislite da ste upravo vidjeli anđela, dobro mislite", napisala je u opisu fotki na kojima pozira u bijeloj haljini s najizazovnijim dekolteom dosad. Uska bijela haljina jedva joj je obuzdala bujno poprsje, a čini se kako se ovaj prizor posebno svidio njezinim poznatim prijateljicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Lipi anđele", poručila joj je Ecija Ivušić, dok joj je Žanamari Perčić ostavila emotikon vatre. "Lijepa haljina i lijepa ti", "Bomba si", "Tijesno, ali ti ekstra stoji", "Nives je kao vino, što starija to bolja", "Sve si bolja i bolja", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Prije samo nekoliko dana Nives je pratitelje počastila fotkom s nedavnog odmora u Tajlandu na kojoj nauljena i preplanula pozira u bikiniju s tangicama koji se jedva vidi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello +0 Camila Cabello Celebrity Ne srami se pokazati raskošne obline za razliku od nekih kolegica, a ni znatiželjni pogledi joj ne predstavljaju problem

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +17 Pedro Soltz, Valentina Walme Celebrity Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene