Prezgodna Valentina!

Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +8 Pedro Soltz, Valentina Walme Galerija

Valentina Walme i Pedro Soltz u showu ''Ples sa zvijezdama'' otplesali su rumbu s tematikom Jamesa Bonda.

Valentina Walme i Pedro Soltz oduševili su svojom pojavom na pozornici showa ''Ples sa zvijezdama''.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 emotivna završnica Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima!

Otplesali su rumbu s tematikom Jamesa Bonda, što su izgledom savršeno utjelovili, a naša poznata plesačica zasjenila je Pedra haljinom s izrezima. 

''Bond…Pedro Bond! Mi smo uživali, ovo je Pedrova najdraža priča i ja sam najponosnija na njega! Šta reći, nego da je užitak plesati svaku nedjelju'', napisala je Valentina pored njihove fotografije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

''Najbolji ste'', ''Savršeni'', ''Oduševljena sam vašom izvedbom'', ''Ti si takva bomba da svaki put kad plešete gledam samo tebe, pa onda premotam da pogledam vas oboje. Odlični ste i imate svaki put takvu kemiju u plesu da mi vas je apsolutni gušt gledati'', samo su neki od komentara na ovaj plesni par.

  1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput +10 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Celebrity Što kažete na prozirnu haljinu i frizuru Maje Šuput? Sve je u skladu s temom showa, zanimljivo ju je vidjeti u ovom izdanju!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +11 Albina, Mario Ožbolt Celebrity Maja i Franka nisu ostale imune na ovaj Albinin look, a ona se i na Instagramu pohvalila kraćom kosom i šiškama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene