Opa!

Što kažete na prozirnu haljinu i frizuru Maje Šuput? Sve je u skladu s temom showa, zanimljivo ju je vidjeti u ovom izdanju!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 2 +9 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Galerija

Poslije kratke pauze na male ekrane vratio nam se ''Ples sa zvijezdama'', a s njime i neodoljive modne kreacije Maje Šuput.

Nakon što zbog izvanrednih okolnosti jednu nedjelju nismo imali priliku gledati omiljenu plesnu ekipu, show ''Ples sa zvijezdama'' opet se vratio na male ekrane. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput A tek modni detalji! Dekolte koji upada u oči i prorezi na trbuhu: Pogledajte najneobičniji kombinezon u kojem smo vidjeli Maju Šuput!

Emisiju su otvorili voditelji Igor Mešin i Maja Šuput koja opet nije razočarala kad je odabir modne kombinacije u pitanju, a koju bira uz stručnu pomoć prijatelja i kolege Marka Grubnića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maju većinom gledamo u haljinama, no u predzadnjoj emisiji sve je iznenadila pojavom u odijelu i s natapiranom frizurom o čemu se pričalo i danima kasnije, naravno, kao i uvijek kad je ona u pitanju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello +0 Camila Cabello Celebrity Ne srami se pokazati raskošne obline za razliku od nekih kolegica, a ni znatiželjni pogledi joj ne predstavljaju problem

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey - 4 Jim Carrey Jim Carrey Jim Carrey - 2 +6 Jim Carrey - 1 Celebrity Omiljeni glumac iznenadio odlukom i rastužio milijune obožavatelja diljem svijeta: "Istina je, povlačim se..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene