Kako se vama sviđa?

Maja i Franka nisu ostale imune na ovaj Albinin look, a ona se i na Instagramu pohvalila kraćom kosom i šiškama!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt In Magazin: Albina Grčić - 3 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 5 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 6 ALBINA I MARIO Ples sa zvijezdama ep 2 +5 Mario Ožbolt, Albina Galerija

Albina i Mario Ožbolt u novoj emisiji ''Ples sa zvijezdama'' otplesali su quickstep i oduševili žiri.

Četvrti par koji je nastupio ove nedjelje u showu ''Ples sa zvijezdama'' bili su Albina i Mario Ožbolt, a žiri su oduševili izvedbom quickstepa.

Pogledaj i ovo Albina Prezgodna! Je li ovo najseksi Albinino izdanje dosad? Pjevačica se pojavila u bodiju u kakvom je još nismo vidjeli!

''Albina, ovo je bila tvoja najbolja izvedba'', poručio je Marko Ciboci našoj plesačici. 

Franka Batelić se složila s njegovim komentarom i dodala da Albina izgleda zbilja divno, a komplimente joj je udijelila i Maja Šuput

''Izgledaš fenomenalno, ovaj look ti stoji top'', zaključila je voditeljica ove emisije. 

A što vi kažete, kako Albini stoji ovaj look?

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Albina je i u predzadnjoj emisiji publiku osvojila plesom, konkretno sambom, a i i kompletićem s resicama u kojem je pokazala besprijekornu figuru.
 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput +10 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Celebrity Što kažete na prozirnu haljinu i frizuru Maje Šuput? Sve je u skladu s temom showa, zanimljivo ju je vidjeti u ovom izdanju!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri showa Ples sa zvijezdama Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 +4 Franka Batelić - 4 Celebrity Franka objavila što se događa iza kamera showa "Ples sa zvijezdama", evo s kime se posebno zbližila!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene