kao da ga nema!

Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj pozira u jedva vidljivom bikiniju s tangama, a kameri je okrenula leđa.

Nives Celzijus mislima je već u ljetu, što je otkrila i na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 "kakva provokacija!" Nives Celzijus dogodila se malena nezgoda dok se snimala na plaži, a odmah će vam biti jasno zašto to nikome nije zasmetalo

Objavila je fotografiju s nedavnog odmora u Tajlandu na kojoj nauljena i preplanula pozira u bikiniju s tangicama koji se jedva vidi.

"U meni ljeto je", napisala je u opisu fotke na kojoj je kameri okrenula leđa, pa se u prvom planu našla njezina bujna pozadina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Atomska bomba", "Ubila internet", "Najbolja", "Koja žena", "Savršena linija i izgled", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila, a fotka je skupila i više od 18 tisuća lajkova.

Nives je i nedavno raspametila svoje pratitelje fotkom na kojoj se sunča na svojoj terasi u Zagrebu bez jednog dijela badića, a čini se da im je u takvim izdanjima i najdraža.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: Profimedia) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) +0 Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Celebrity Puno je godina prošlo prije nego što su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, priznao je i zbog čega ga je bilo strah

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +0 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Dok su ga na Oscarima ismijavali, on je uživao s 23 godine mlađom ljepoticom kojoj je uspjelo nešto što mnogima prije nje nije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene