Raduje se odšteti

Nina Badrić podignula tužbu protiv prevaranata koji su ju iskoristili za lažnu reklamu: "Žao mi je žena..."

Nina Badrić (Foto: Promo) Nina Badrić (Foto: Promo) Promo 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Promo) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić izrazila je ljutnju zbog činjenice da internetski prevaranti koriste njezino ime za reklamiranje lažnog proizvoda.

Netko je na Nini Badrić pokušao zaraditi novac na internetu, a pjevačica je bijesna.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Jedna od najpopularnijih domaćih glazbenica, 47-godišnja Nina Badrić poprilično je ljuta zbog lažne reklame koja se veže uz njezino ime te "čudesne" tabete za mršavljenje zbog kojih je "Nina navodno izgubila 19 kilograma".

U reklami se pjevačica naziva "eurovizijskom zvijezdom", a takav potez internetskih prevaranata osudila je na društvenim mrežama.

"Bit će ovo lijepa tužba čijoj se odšteti unaprijed radujem. A za one koji su nažalost masovno povjerovali i nasjeli, samo mogu kazati da se maksimalno ograđujem od ovoga", započela je Nina.

"Ovo pišem samo zato što dnevno dobivam stotine poruka od žena iz čitave regije koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasjele na laži. Zaista nemam veze s ovim", poručila je, a njezina ljutnja potpuno je opravdana. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Bili su ludo zaljubljeni, a onda je velika tragedija sve uništila: On i danas razgovara s njom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene