''I meni suza krenula''

Nina objavila poseban video koji je posvetila specijalnoj osobi: ''Slaba na tebe oduvijek i zauvijek''

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić - 2 Nina i Sunčica Badrić - 3 Nina i Sunčica Badrić - 4 Nina i Sunčica Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 6 +19 Nina Badrić - 4 Galerija

Nina Badrić na Instagramu je objavila video u kojem je stavila sve zajedničke trenutke sa sestrom Sunčicom i na taj način joj čestitala rođendan.

Naša pjevačica Nina Badrić vrlo je vezana za svoju mlađu sestru Sunčicu koja slavi rođendan.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Tom prilikom Nina joj je posvetila emotivan video u kojem je stavila sve zajedničke trenutke nje i sestre, a na nekima je bio i Ninin najdraži nećak Marc. U pozadini je svirala pjesma izvođača Erica Beneta "Never Want to Live Without You".

"Nikad ti nisam ni čveger opalila, a zaslužila si ga barem nekoliko puta. Slaba na tebe oduvijek i zauvijek. Ne zato što si moja, al si najbolja, najljepša sestra na svijetu i meni potrebna u svemu. Ja sam tvoj uragan ti si moja mirna luka. Dupe i gaće, država u državi. Raširi ruke smij se iz sveg srca najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav, moja mačka nježnica i moj lav. Životovac moj sretan ti rođendan, volim te najviše na svijetu! I eto ti i pjesme od nesuđenog muža", napisala je Badrić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Njezina sestra odmah joj je odgovorila u komentaru: 

"Životovac moj najljepši, blagoslovljena sam i sretna što te imam..Obožavam te i rasplakala si me sada..moje sve".

Pratitelji također nisu mogli ostati imuni na ovako dirljiv prizor pa su komentirali:

"Ljubav se osjeti preko ekrana", "Predivan post", "Svo troje ste jedna osunčana prelijepa luka oivičena vašom najčvršćom ljubavnom Tvrđavom", "A predivno i meni suza krenula", "Baš ste slatke".

Sunčicu nemamo često priliku vidjeti jer sa sinom Marcom živi u Italiji.

No sestru posjećuje kad god je to moguće, pa su tako ovo ljeto oduševile i zajedničkom izvedbom pjesme Olivera Dragojevića kojom se Nina pohvalila na Instagramu. Sunčica nije propustila ni Nininu veliku proslavu 50. rođendana na kojoj su se okupili i brojni poznati Hrvati.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila snimku lude atmosfere s jedne svadbe i pokazala što se događa kad zapjeva svoje poznate stihove!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 1 Martina Boščić - 2 Martina Boščić - 4 Martina Boščić - 5 +15 Martina Boščić - 10 Zanimljivosti Jedna od naših najutjecajnijih fitness influencerica pohvalila se sretnom vijesti: ''Bila je to dobra vožnja!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene