Baš su posebne!

Prekrasan video Nine Badrić i njezine zgodne mlađe sestre nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Rasplakale ste me"

Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 5 +19 Nina Badrić u Beogradu - 2 Galerija

Nina Badrić na Instagramu je objavila video u kojem sa sestrom Sunčicom pjeva Oliverov hit "Boginja", a u komentarima su se nanizale same pohvale.

Pjevačica Nina Badrić propustila je raspjevani trajekt za Vela Luku na kojem su domaći glazbenici otplovili odati počast Oliveru Dragojeviću, ali pokojnog pjevača uoči četvrte godišnjice njegove smrti prisjetila se na svoj način.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

Nina je sa svojom mlađom sestrom Sunčicom, koju nemamo često priliku vidjeti, zapjevala jednu od najljepših Oliverovih pjesama i video objavila na svojem Instagramu.

"Bože daj neka dan ovaj traje", piše u opisu snimke s glisera na kojoj sa sestre pjevaju hit "Boginja", a za svoju izvedbu dobile su same pohvale.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Predivne ste", "Bravo", "Koliko je ovo divno", "Rasplakale ste me", "Bas ste divne i lijepo vas je vidjet", "To curke", samo je dio brojnih komplimenata koje su sestre dobile uz preko 11 tisuća lajkova.

Sunčica inače sa sinom Marccom živi u Italiji, no ljeta uglavnom provode u Hrvatskoj s Ninom, a nije propustila ni sestrinu veliku proslavu 50. rođendana u Zagrebu koja je okupila brojne poznate Hrvate.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 2 +14 Milica Pavlović - 2 Celebrity Srpska folk zvijezda zablistala u uskoj haljini s prorezom, a ono što je napravila usred koncerta uzrokovalo je pravu pomutnju u publici

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham David Beckham David Beckham David Beckham +15 Victoria Beckham Celebrity Raskol u obitelji Beckham? Novi potez najstarijeg sina Davida i Victorije rasplamsao je glasine koje su se pojavile dok su bili u Hrvatskoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene