"Kakve mačke!"

Nina Badrić prošetala Zagrebom s mlađom sestrom koju rijetko viđamo, zgodne dame bile su pravi magnet za poglede!

Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina i Sunčica Badrić - 1 Nina i Sunčica Badrić - 2 Nina i Sunčica Badrić - 3 Nina i Sunčica Badrić - 4 Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) +19 Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić na Instagramu je objavila niz fotografija iz šetnje Zagrebom s mlađom sestrom Sunčicom koju nemamo često priliku vidjeti.

Pjevačica Nina Badrić pohvalila se kako uživa u društvu svoje mlađe sestre Sunčice.

Pogledaj i ovo Nina Badrić "Koliko ljepote na jednom mjestu" Nina Badrić objavila rijetku fotografiju s mlađom sestrom, ne pokazuje ju često, ali sad je imala lijep povod za to!

Na svojem profilu na Instagramu objavila je niz njihovih zajedničkih fotografija iz šetnje Zagrebom za koju su se obje sredile i usto modno uskladile.

Zgodne sestre prošetale su držeći se za ruke, a sigurni smo da su bile pravi mamac za poglede.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Kakve mačke!", "Ne zna se koja je divnija", "Predivne sekice", "Kakve žene, kakve seke", "Zračite ljepotom", neki su od brojnih komplimenata koje su dobile.

Sunčicu nemamo često priliku vidjeti jer sa sinom Marcom živi u Italiji.

No sestru posjećuje kad god je to moguće, pa su tako ovo ljeto oduševile i zajedničkom izvedbom pjesme Olivera Dragojevića kojom se Nina pohvalila na Instagramu. Sunčica nije propustila ni Nininu veliku proslavu 50. rođendana na kojoj su se okupili i brojni poznati Hrvati.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Magee - 1 Matthew Magee - 2 Matthew Magee - 3 Matthew Magee +23 Kraljica Elizabeta Zanimljivosti Pogledajte zašto svi pričaju o zanimljivom čovjeku ispred lijesa kraljice Elizabete, baš je zapeo za oko: "Ne mogu ga prestati gledati"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +31 Ivana Knoll - 4 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica prava je senzacija na plaži na Maldivima, u mikro bikiniju s tangama pokazala je sve svoje čari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene