opet zajedno

Nina Badrić blista u društvu srpskog pjevača, pogledajte fotke njihovih posebnih trenutaka iz Beograda!

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Marko Grubišić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 +0 Nina Badrić - 1 Galerija

Nina Badrić je u Beogradu održala zajednički koncert s Vladom Georgijevim, a na pozornici je doslovno zablistala u odijelu posutom šljokicama.

Pjevačica Nina Badrić u utorak je održala zajednički koncert sa srpskim kolegom Vladom Georgijevim u Beogradu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Naša glazbena diva za tu je prigodu obukla elegantno bijelo odijelo sa šljokicama u kojem je doslovno zablistala, a usto se i uskladila s Georgijevim koji je također nosio odijelo.

Oboje su uoči koncerta na svojim Instagramima podijelili i zajedničke fotografije kojima su oduševili fanove.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Kakav ste par!", "Dva najbolja vokala", "Kako ste zgodni i lijepi oboje", "Jako lijepa fotka", nizali su se komplimenti, a i nedavno su izazvali slične reakcije zajedničkom fotkom koju je Nina objavila na Instagramu i ispod koje su im mnogi poručili da su predivni zajedno.

Inače, 45-godišnji Vlado Georgiev jedan je od najpopularnijih pop pjevača i producenata u Srbiji i rođen je u Dubrovniku, a njegovi i Ninini fanovi sada priželjkuju i njihov novi duet.

Nina je kraj godine obilježila jednom od svojih najljepših pjesama, baladom "Pamtim", koja će zasigurno još godinama biti himna neuzvraćene ljubavi.

Pjevačicu ćemo imati prigodu gledati na ovogodišnjem humanitarnom koncertu Želim život Zaklade Ana Rukavina 18. prosinca. Iako se tradicionalni koncert zbog pandemije neće održati uživo, Nova TV je pripremila emisiju s glazbenim nastupima, koju ćete moći pratiti na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr i Facebook stranici DNEVNIK.hr-a. Nastupit će Severina, Petar Grašo, Nina Badrić, Psihomodo Pop te Sanja, Marinko i Zec, a donosimo vam i priloge na temu rada Zaklade, izjave političkih dužnosnika te još mnogo toga.

Telefonska linija kojom možete podržati rad Zaklade Ana Rukavina otvorena je od 1.12 do 31.12. Pozivom na broj 060 9000 donirate 5 kuna kako biste podržali plemenitu akciju i rad Zaklade.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Majin Bloom u božićnom izdanju rastopio fanove: "Vidi se tko je gazda u obitelji, Majo posvoji me!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene