odvažan outfit

Nika Turković za solo izlazak odabrala je vruće hlačice, pogledajte njenu dobitnu kombinaciju kojom je ukrala pozornost

Nika Turković Nika Turković Josip Regovic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Klisab revija Nika Turković - 5 Nika Turković - 2 Nika Turković - 3 Nika Turković - 2 Nika Turković Nika Turković u Petom kupeu - 15 Nika Turković Nika Turković Nika Turković - 14 +19 Nika Turković - 12 Galerija

Nika Turković ukrala je svu pozornost na jednom događanju u Zagrebu gdje se pojavila u kombinezonu s kratkim hlačicama.

Naša pjevačica Nika Turković pojavila se na jednom događanju u Zagrebu, gdje je pozirajući za fotografe ukrala pozornost i drugih okupljenih.

28-godišnja Nika nosila je crni pripijeni kombinezon s vrućim hlačicama i bijeli sako, a u kojem su njezine noge itekako došle do izražaja.

Ovo izdanje Nike Turković mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pjevačica je tijekom prošle godine privlačila pažnju glasinama da je u vezi sa Zoranom Zarubicom, glazbenikom iz benda Buč Kesidi i to nakon što su zajedno bili na MAC dodjeli glazbenih nagrada u Beogradu, premijeri jednog filma te su bili snimljeni na zagrebačkim ulicama.

Pogledaji ovo Nika Turković - 1 Nekad i sad Znate li tko je ova slatka djevojčica? Predstavljala nas je na dječjem Eurosongu, a danas je jedna od omiljenih domaćih pjevačica!

Nika je za domaće medije negirala da su u vezi te rekla kako ne želi komentirati svoj privatni život, ali po fotografijama koje su izašle u javnost drugačije se dalo naslutiti.

Prije dvije godine je prekinula s kolegom Matijom Cvekom nakon četiri godine veze, a o razlozima prekida nisu se oglašavali.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ornella Muti - 2 Ornella Muti - 1 Ornella Muti - 4 Ornella Muti - 3 +5 Ornella Muti - 6 Nekad i sad Prozvali su je najljepšom ženom koja je hodala zemljom, a zbog večere s Putinom umalo je završila iza rešetaka

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 2 Joško Čagalj Jole - 1 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 6 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 7 +24 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 8 Celebrity Jole pokazao svoje prekrasne kćeri i ženu, a opisom uz fotografiju sve je oborio s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene