Jolie u Africi

Nije se htjela hvaliti bogatstvom, Brad joj je darovao još jedan prsten

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Angelina Jolie snimljena bez Bradovog skupocjenog dijamanta tijekom posjete Africi, no zato joj je darovao još jedan malo skromniji prsten kako bi joj bio bliže srcu.

Hollywoodska glumica i Unicefova ambasadorica Angelina Jolie na 'turneji' je po Africi kako bi osvijestila o problemu zlostavljanja žena u ratom pogođenim područjima.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Smatrala je kako nije pametno doći u posjet Africi s dijamantnim prstenom od 1.5 milijuna kuna, pa ga je skinula. 'Neukusno je doći u zemlju trećeg svijeta i razmetati se pred ljudima koji umiru od gladi', rekla je 37-godišnja Angelina koja se nije htjela hvaliti bogatstvom pred djecom iz afričkog sirotišta.

>> Angelina na sudu pobijedila hrvatskog novinara!

Zato ju je 49-godišnji zaručnik Brad Pitt iznenadio dirljivom ljubavnom gestom. Darovao joj je skroman tanki zlatni prsten koji je njegova prabaka nosila na vjenčanju. 'To je samo još jedan simbol i dokaz naše vječne ljubavi. Angelina je odavno moja supruga u srcu, a uskoro će biti i na papiru', zaključio je romantični Pitt.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene