otkrili detalje

Kontroverzni ljubitelj velikih mačaka htio je da ga glumi Brad Pitt, no ulogu je uzeo drugi slavni glumac

Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Nicolas Cage (Foto: Getty Images) getty images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage (Foto: Getty Images) +0 Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Galerija

Nicolas Cage utjelovit će Joea Exotica, što su potvrdili i producenti nove serije. To će ujedno biti i njegova prva uloga u televizijskoj seriji.

Nakon što je dokumentarna serija proslavila kontroverznog vlasnika zoološkog vrta, Joea Exotica, krenula su brojna nagađanja o tome tko će ga utjeloviti u ekranizaciji njegovog života. Sam Joe izrazio je želju da to bude Brad Pitt ili David Spade, no producenti nove serije imaju druge planove.

Pogledaj i ovo Weston Cage Coppola Rijedak izlazak Rijetki znaju da je ovo sin jednog slavnog glumca, u javnosti ga nema često, a sličnost među njima teško je uočiti!

Nicolas Cage utjelovit će Joea Exotica, što su potvrdili i producenti nove serije, javlja Variety. Priča serije pratit će Joeov život otkako je postao opsjednut velikim mačkama pa sve dok se nije potpuno izgubio u liku kojeg je sam stvorio.

To će biti ujedno i prva televizijska uloga koju je slavni glumac prihvatio. Nicolas Cage poznat je i nagrađen Oscarom za svoje filmove na kojima je i izgradio karijeru, a detalje o novim avanturama još nije otkrio.

Joe Exotic postao je planetarno popularan nakon što je objavljena Netflixova serija "Tiger King" sredinom ožujka ove godine. Joseph Maldonado-Passage trenutačno služi 22-godišnju zatvorsku kaznu zbog nasilja nad životinjama te zbog organiziranja ubojstva svoje suparnice Carole Baskin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene