Nestale pred nosom

Nevolje u dućanu: Nives ostala bez šparoga

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je ostala bez šparoga bila je razočarana i to ju je veoma omelo.

Osamnaesta epizoda donosi nove kulinarske dogodovštine vesele sedmorke u najpoznatijoj hrvatskoj kuhinji. ´Danas su eliminacije, to je jedino sigurno i neki sigurno teži izazov. Sad, u kojem smjeru će ići - ne znam´, priznat će na početku samog izazova Igor. Irina će primijetiti da svi iz ekipe jako dobro kuhaju i da je dečki sa svojim znanjem posebice iznenađuju.

Pogledaj i ovo showbuzz Celebrity MasterChef Nives se opekla i porezala već u prvoj epizodi showa

Radovan će kandidatima još jednom poželjeti dobrodošlicu, ali ovaj put u novu rundu za pobjedu u prvom hrvatskom Celebrity MasterChefu. ´U finalu ima mjesta samo za dvoje najboljih. Tko će to biti odlučuje samo i isključivo vaše kuhanje´, kandidate će podsjetiti Dino.

Slatki Test osjetila Nives je položila s čistom peticom!

Poznata lica iz javnog života u ovoj će se emisiji susresti s dosad za njih neviđenim izazovom pod nazivom ´Završi to jelo!´. Izazov eliminacijskog karaktera neće biti niti malo lagan, a kandidate će od ispadanja spasiti samo jako dobro, ukusno i maštovito kuhanje. ´Ako me bubne inspiracija napravit ću neku vradžbinu i žiri će opet dobiti slom živaca!´, najavit će Ranko.

Koga će najskuplji i najmekši komad mesa poslati kući?

Svakog od kandidata na radnoj će jedinici dočekati zvono ispod kojeg će se nalaziti rimski njoki. ´Što je ovo?´, pitat će se Irina kad vidi žutu smjesu na svom tanjuru. Ni Nives neće znati o čemu se radi. Ranko će zaključiti da se radi o ´albino´ paku za hokej, a Luka da se radi o pudingu. Da bi izborile svoj ostanak u MasterChefu poznate osobe iz javnog života trebat će svoje rimske njoke završiti s najmanje tri elementa. Jedan od elemenata će biti zadan i obavezan za sve kandidate, a dva dodatna pripravka će kandidati morati sami izmisliti.
´Kreće panika u mojoj glavi i počinje mi mozak odmah raditi!´, priznat će Ivana. Kad čuje da u dućanu treba kao obaveznu namirnicu uzeti biftek, Irina će biti oduševljena: ´Ja spremam biftek, gledam biftek, jedem biftek, preporučujem biftek, naručujem biftek, volim ovakav, onakav, sirov, medium rare, medium ...svaki biftek volim!´.
Tko će najbolje završiti već započeto jelo u sat vremena i 15 minuta te briljirati u totalno nepoznatoj situaciji, kako se priprema sočni biftek i tko će posrnuti na najfinijem komadu mesa te se oprostiti od ekipe i žirija, ne propustite saznati u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.

Celebrity MasterChef: Kupovina na granici razuma!

U novoj emisiji celebrity kandidati će se naći pred za njih dosad nepoznatim izazovom ´Završi to jelo!´, a morat će upotpuniti zadani rimski njok biftekom te još dvjema dodatnim komponentama. Andrej će u novoj epizodi kandidatima ispričati priču o najmekšem i najdragocjenijem komadu mesa te im pomoći raznim savjetima o tome kako ga pripremiti na što sočniji način. No, ne vole svi kandidati u MasterChef kuhinji ići u dućan po svoje dodatne namirnice!

Dok ih bude birala u dućanu, Ivana će priznati: ´Imam PTSP od dućana jer sam zadnji put zaboravila pistacije!´. Luka se svoje panike u dućanu riješio, no zato će Nives on i Irina zadati gorke muke. Naime, iako nenamjerno, ´pred nosom´ će joj uzeti šparoge koje i njoj trebaju za jelo. ´Ja sam zamislila raditi nešto sa šparogama i onda su me svi preduhitrili i uzeli šparoge! Zapravo me to razočaralo i omelo.

Eto, neće biti šparoge...´, spisateljica će biti iskrena. U jednom trenutku Irina i Luka će joj pomoći s muškatnim oraščićem no Nives će se još uvijek ljutiti.´Mogla mi je tako dodati i šparoge, pošto je uzela šparoge!´, smijat će se. Kako će se Nives snaći bez šparoga, je li za dobro kuhanje važna i dobra energija, hoće li kandidati nadmašiti sami sebe i svoju konkurenciju te tko će prepeći biftek te tako naljutiti žiri, saznat ćemo ove nedjelje na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene