sve su prebrodili!

Naš glazbenik i beogradska glumica javno su govorili o teškom razdoblju s kojim su se suočili, a sad su obilježili važan datum za njih!

Nevena Vukes i Marko Vukes - 3 Nevena Vukes i Marko Vukes - 3 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Vukes i Marko Vukes - 3 Nevena Vukes i Marko Vukes - 1 Marko Vukes - 3 Marko Vukes Marko Vukes Marko Vukes Nevena Vukes - 1 Nevena Vukes - 2 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 1 Nevena Vukes s glumcima iz predstave Vende tam - 2 +3 Marko Vukes - 1 Galerija

Nevena i Marko Vukes slave svoju šestu godišnjicu braka, ona mu je čestitala sa fotografijom, a on njoj sa simpatičnim videom.

Glumica Nevena Vukes i njezin suprug Marko na poseban su način obilježli svoju šestu godišnjicu braka.

Ona je podijelila crno-bijelu fotografiju s vjenčanja, dok je on podijelio video njihovog prvog plesa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)

"I tako ti ja plešem sa djevojkom iz drugog plemena već 6 godina… Sretna nam godišnjica mila moja", napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vukes (@marko.vukes)

Pratitelji su im u komentarima čestitali te poželjeli još puno sretnih i zajednički trenutaka.

Prošle godine u veljači po prvi puta su postali roditelji malenog dječaka Teodora, a sretnom vijesti pohvalili su se na svom Instagram profilu.

Inače, Nevena i Marko našli su se u središtu pozornosti nakon razornog potresa koji je u ožujku 2020. godine pogodio Zagreb i njegovu okolicu, i u kojem su ostali bez svojeg doma u Mariji Bistrici, koji je pretrpio znatna oštećenja, pa su bili primorani neko vrijeme boraviti u alternativnom smještaju.

Bračni par živio je jedno vrijeme u kontejneru koji su dobili na korištenje od općine Marije Bistrice, kao i druge ugrožene obitelji, no ubrzo su sami počeli graditi svoju montažnu kuću.

Podsjetimo, Nevena i Marko vjenčali su se 2017. godine u njegovoj rodnoj Mariji Bistrici. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak - 5 Vanna i Andrija Vrdoljak - 6 Vanna - 1 Vanna - 2 +26 Vanna - 3 Zanimljivosti Stigla prinova u Vanninu obitelj, sve je potvrdio njezin suprug: ''Da, istina je, jako smo sretni!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić Luka Nižetić - 5 +26 Luka Nižetić - 2 Celebrity Nižetić objavio fotku samo u kupaćim gaćama, a u prvom planu su bili crteži kojima je ukrasio tijelo i brutalni mišići!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene