Čestitamo!

Naš glazbenik i beogradska glumica nakon teškog perioda imaju razlog za slavlje, stigao im je sinčić, a otkrili su i njegovo ime!

Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 1 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 1 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 1 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 5 Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 2 Nevena Vukes - 2 +0 Nevena Vukes - 1 Galerija

Nevena i Marko Vukes na Instagramu su objavili da su prije tjedan dana postali roditelji, a otkrili su i ime novorođenog sina.

Naš glazbenik Marko Vukes i njegova supruga, beogradska glumica Nevena Vukes postali su roditelji.

Pogledaj i ovo Marko i Nevena Vukes sve izgubili u potresu - 5 Preslatka objava! Izgubili su dom u potresu, ali obitelj našeg glazbenika i glumice sad čeka ljepše razdoblje, objavili na Instagramu!

Sretnu vijest tajili su više od tjedan dana, a objavili su je na svojim Instagramima gdje su otkrili i kakvo su ime odabrali za novorođenog sina.

"U subotu 19. veljače 2022. započeo je jedan novi život, i ja sam na tome neizmjerno zahvalan dragom Bogu što nam je podario najveću radost i odgovornost, a moja Nevena Vukes, ljubim te još jače, više i silnije! Dobro nam došao doma sine Teodore", napisao je ponosni tata.

"Bogu hvala na ovom daru. Stigao je Teodor", objavila je novopečena mama.

Nevena i Marko našli su se u središtu pozornosti nakon razornog potresa koji je u ožujku 2020. godine pogodio Zagreb i njegovu okolicu, i u kojem su ostali bez svojeg doma u Mariji Bistrici, koji je pretrpio znatna oštećenja, pa su bili primorani neko vrijeme boraviti u alternativnom smještaju.

Bračni par živio je jedno vrijeme u kontejneru koji su dobili na korištenje od općine Marije Bistrice, kao i druge ugrožene obitelji, no ubrzo su sami počeli graditi svoju montažnu kuću.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nevena Vukes (@nevena.vukes)

"Smanje se apetiti jednostavno, smanje se želje, dosta se tu toga iznutra promijenilo i puno je tu životnih lekcija, ja molim Boga da ih nikad ne zaboravim", kazala je krajem prošle godine Nevena za IN Magazin.

 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Melis Sezen - 5 Melis Sezen - 4 Melis Sezen - 3 Melis Sezen - 2 +0 Melis Sezen - 1 Celebrity Njezin lik u hit-seriji nitko ne može smisliti, ali ona ga obožava, a evo i zašto: "Teško mi je opisati koliko mi je posebna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene