"mužu, car si!'

Nataši Janjić suprug je pripremio nezaboravno iznenađenje, koje je zamalo propalo: "Ja u suze, a zatim... "

Nataša Janjić - 1 Nataša Janjić - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić - 3 Nataša Janjić - 2 Nataša Janjić na Instagramu Nataša Janjić Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić - 3 Nataša Janjić Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić - 3 Nataša Janjić Medančić - 1 +22 Nataša Janjić Medančić - 5 Galerija

Nataša Janjić Medančić pohvalila se iznenađenjem koje joj je suprug pripremio, a koje je slučajno uništila recepcionarka u hotelu.

Naša glumica Nataša Janjić Medančić na Instagamu se pohvalila velikim iznenađenjem koje joj je pripremio njezin suprug Nenad Medančić. Iako je sve bilo savršeno isplanirano, sam kraj iznenađenja slučajno mu je ''uništila'' recepcionarka u hotelu, a Nataša je objasnila što se sve događalo.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić - 5 Baš je prekrasna! Zbog zavodljivog izdanja naše glumice u Sarajevu su se svi okretali za njom, a netko joj je cijelo vrijeme čuvao leđa

''Idemo mi autom kroz Portugal, on je sve rezervirao, ja k'o kofer. Dolazimo u jedan gradić, mislim se - kog vraga tu ima, zašto ovo mjesto, ali dobro, valjda postoji nešto fora što se mora obići. I kaže on - tu ćemo parkirati, gužve su u centru, nećemo naći parking. Čuj nećemo naći parking. Evo došli smo u Pariz, London, pa nema mjesta!'', započela je Nataša.

''Mene kopka, nisam izdržala i odmah na recepciji pitam - Možemo li autom do centra? Kaže žena - Nema smisla, sve je prepuno, gužve su, koncert Coldplaya je. Ja u suze, on u suze, a zatim i recepcionerka koja skuži da je 'pokvarila' iznenađenje. E pa evo nas, usidreni, čekamo Coldplay, a iznenađenje nije moglo biti veće! E pa, mužu, car si!'' završila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

A objavila je i kako su provodili vrijeme dok su čekali početak koncerta. Sjedeći na podu stadiona, jeli su hot-dogove i pozirali za njene pratitelje.

Inače, Nataša i Nenad često vole putovati, a jednom je prilikom objasnila gdje vole otići.

''Obožavam obiteljske hotele i resorte ma gdje bili (smijeh). To su mi sad novootkrivena, odlična mjesta u kojima djeca uživaju a odrasli uspiju uhvatiti vrijeme za sebe, a možemo se zabavljati i u zajedničkim aktivnostima'', otkrila je Nataša i dodala da bi opet voljela posjetiti Rim, Beograd, Pariz ili Lisabon.

Nataša se za Nenada udala 2018. godine, a zajedno imaju kćer Kaju i sina Tonija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +18 Hana i Vjekoslava Huljić Celebrity Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene