''Kako sam mogla odbiti?''

Nataša Janjić otkrila velike novosti: ''Kada mi postavite ovako opipljivo pitanje, osjećam veliko uzbuđenje!''

Nataša Janjić Nataša Janjić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić - 3 Nataša Janjić Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić - 3 Nataša Janjić Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić - 5 Nataša Janjić Medančić - 3 Nataša Janjić Medančić - 2 +10 Nataša Janjić Medančić - 1 Galerija

Nataša Janjić-Medančić vratila se na kazališne daske nakon porodiljnog pa je ispričala sve o tome koliko je to veseli i progovorila o još nekim novim projektima.

Nataša Janjić-Medančić poslije porodiljnog vratila se na kazališne daske novom Krležinom predstavom, pa je za Novi list otkrila sve o svojim poslovnim planovima za budućnost, a i o majčinstvu. 

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić Pojačanje u seriji Nataša Janjić Medančić stiže u Kumove i donosi novi nemir u Zaglave: "Janku neće biti nimalo lako!"

Osim što opet glumi, što je njezina publika jedva dočekala, Nataša se priprema i za nastup na ovogodišnjim Melodijama Jadrana. 

Ne skriva ni da se naporno sprema za nastup na ovogodišnjim Melodijama Jadrana. Poziv je dobila od svog dragog kolege Ive Perkušića, koji se osim glumom bavi i pjevanjem pa ju je pozvao da s njim otpjeva jedan duet.

"Pjesma se još stvara, veselim se jako i kada mi postavite ovako opipljivo pitanje, koje svjedoči o tome da će se to i dogoditi, osjećam veliko uzbuđenje! Rado koketiram s pjevanjem, a kako je riječ o nastupu u mom rodnom Splitu, kako sam mogla odbiti?", ispričala je glumica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

Također, u pripremama je i za cabaret s Larisom Lipovac-Navojec s još nekoliko kolega glumaca, a radi i na jednom velikom filmu prije samog ljeta.

Što se tiče slobodnog vremena, najradije ga provodi sa suprugom i djecom, a evo imaju li oni umjetničkih afiniteta. 

''Mišljenja sam da je kreacija u suštini potreba svih nas, a najviše je prispodobna djeci. Onda je mnogi izgube putem postajanja odraslom osobom. Potreba za igrom i imaginacijom… teško mi je tumačiti hoće li netko od moje djece ići mojim putem, ali vole kazalište, vole priče i knjige, vole malo i glumatati, vole pjevati, jedno od njih čak i jako lijepo! Neka budu zdravi i neka sami, kada za to dođe vrijeme, biraju onu profesiju s kojom će ostatak života s ljubavlju i strašću obavljati'', zaključila je Nataša koja najradije s obitelji uživa u obiteljskim hotelima. 

''Obožavam obiteljske hotele i resorte ma gdje bili (smijeh). To su mi sad novootkrivena, odlična mjesta u kojima djeca uživaju a odrasli uspiju uhvatiti vrijeme za sebe, a možemo se zabavljati i u zajedničkim aktivnostima'', otkrila je Nataša i dodala da bi opet voljela posjetiti Rim, Beograd, Pariz ili Lisabon. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić s majkom Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 3 Anđelka Prpić - 5 +26 Anđelka Prpić - 2 Celebrity Anđelka Prpić s novim partnerom uživala na rođendanu svoje majke, skupa su je iznenadili lijepom porukom!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser s majkom Marijom Stjepan Hauser s roditeljima Stjepan Hauser - 2 Stjepan Hauser - 1 +23 Stjepan Hauser i U2 Celebrity Stjepan Hauser objavio je rijetku fotografiju sa ženom koja mu puno znači: ''Posebna je to veza, čuvaj je''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene