"mračna strana instagrama"

Svi im umiru od smijeha: Igra poznatih Hrvata na luftićima završila je - neslavno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nataša Janjić i Luka Nižetić trenutno odmaraju na Visu, a svoje obožavatelje počastili su urnebesnom snimkom s godišnjeg odmora.

Šareni luftići životinjskih oblika apsolutni su "must have" ovog ljeta. Instagram vrvi fotografijama plutajućih labudova, jednoroga i ostalih životinja, a toj ljetnoj pošasti nisu odoljeli ni brojni poznati Hrvati.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

Novi morski trend isprobali su glumica Nataša Janjić i pjevač Luka Nižetić. Bliski prijatelji zaigrali su se na veselim luftićima dok su u ljetnim radostima uživali na otoku Visu.

"Morali smo", napisao je Luka pored idilične fotografije koja prikazuje njega i Natašu kako poziraju na svojim napuhancima.

 

A post shared by Luka Nižetić Official (@lukanizetic) on

No, nije sve bilo tako bajno kako se čini na Lukinoj fotografiji, a to je potvrdila i naša poznata glumica objavivši snimku "mračne strane Instagram života". Nakon odrađenog fotkanja oboje su završili u moru, a njihov maestralan pad sve je - samo ne glamurozan i idiličan.

"Umrla sam od smijeha do sam ovo snimala. Stvarno niste normalni. Volim vas blesavci moji", poručila je Larisa Navojec ovom splitskom dvojcu koji je simpatičnom snimkom beskrajno zabavio pratitelje na društvenim mrežama.

 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene