Posvetila se obitelji

Omiljena srpska plavuša omotana u bijeli ručnik zagolicala je maštu pratiteljima, evo kako se provodi na odmoru u luksuznoj vili!

Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 10 Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 1 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 5 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 7 Nataša Bekvalac - 5 +22 Nataša Bekvalac - 6 Galerija

Nataša Bekvalac uživa na odmoru s obitelji, a snimila se i u bijelom ručniku dok je šetala velikim dvorištem luksuzne vile.

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac sa svojom se obitelji odmara od nastupa u luksuznoj vili.

Sada je na svom Instagram profilu podijelila s pratiteljima koliko uživa, a snimila se i u bijelom ručniku u velikom dvorištu imanja.

Također, pjevačica je snimila i svoju majku u jednodijelnom kupaćem kostimu dok je šetala dvorištem pokraj bazena, a u kadru su bili i njezini unuci.

Inače, Nataša je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, a publiku već godinama zabavlja svojim najvećim hitovima poput pjesama ''Nikotin'', ''Ponovo'', ''Ja sam dobro'', ''Pseto'' i mnogim drugima. Upravo njih nedavno je izvela i na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, na koji je stigla kao gošća i raspametila domaću publiku.

Medijske stupce punila je 2018. godine kada se proširila vijest da je doživjela fizičko nasilje od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Od velike boli i šoka dugo se oporavljala, a sada sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom.

Pogledaji ovo Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 8 Celebrity Jedna od najpoznatijih srpskih plavuša nikad emotivnija povodom posebnog događaja, pratitelje je počastila dosad neviđenim fotkama!

Pogledaji ovo Nataša Bekvalac Celebrity Srpska zvijezda stala uz Severinu i posvetila joj riječi na koje je teško ostati imun: "Srce mi se kida"

Pogledaji ovo Nataša Bekvalac - 5 Celebrity Omiljena srpska plavuša mamila je poglede u novogodišnjem stajlingu: "Ženo Božja, ja ne vjerujem koliko ti dobro izgledaš"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić i suprug - 3 Nataša Janjić Medančić i suprug - 2 Nataša Janjić Medančić i suprug - 1 Nataša Janjić Medančić +25 Nataša Janjić Medančić Celebrity Naša glumica nasmijala je pratitelje šaljivim videom o svom braku, javio se i njezin suprug: "Težak je ovaj život..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 1 Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 2 Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 3 Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 5 +26 Maximilian David Muniz - 6 Celebrity Evo kako izgleda sin Jennifer Lopez, dobila ga je u braku s pjevačem, a ne izvodi ga često u javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene