"Najvrjednije si što imam..."

Jedna od najpoznatijih srpskih plavuša nikad emotivnija povodom posebnog događaja, pratitelje je počastila dosad neviđenim fotkama!

Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 8 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 8 Nataša Bekvalac/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 10 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 9 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 8 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 7 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 6 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 5 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 4 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 3 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 2 Nataša Bekvalac s kćeri Hanom - 1 +19 Nataša Bekvalac Galerija

Jedna od omiljenih regionalnih zvijezda Nataša Bekvalac objavila je emotivan tekst povodom kćerinog 17. rođendana.

Srpka pjevačica Nataša Bekvalac na svom je Instagram profilu raznježila pratitelje povodom rođendana svoje kćeri Hane

"Rođena si iz ljubavi kakva jednom rađa se i već 17 godina s tobom živim ljubav o kojoj sam maštala. Ljubav koja ne zna za uvjete. Najvrjednije si što u životu imam, najbolja si kći na svijetu, na svaki tvoj korak, zapamti na svaki, ja sam ponosna", emotivno je napisala Nataša pa je potom objasnila značenje kćerinog imena. 

Pogledaji ovo Nataša Bekvalac Celebrity Srpska zvijezda stala uz Severinu i posvetila joj riječi na koje je teško ostati imun: "Srce mi se kida"

"Hana... milost, ona koja je milostiva, pametna i razumna, ona koja donosi radost i sreću,vijesnik sreće, ona koja je uzvišena, poštena i vrijedna divljenja... Duša", dodaje.

"Sve sto tvoje ime znači, to si meni ti. Voli te tvoja mama, sretan rođendan sine moj", poželila je Nataša svojoj kćeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

U komentarima nizale su se čestitke, a među njima su se mogla vidjeti i brojna poznata lica koja su Hani poželjela sve najbolje. 

Pogledaji ovo Nataša Bekvalac - 5 Celebrity Omiljena srpska plavuša mamila je poglede u novogodišnjem stajlingu: "Ženo Božja, ja ne vjerujem koliko ti dobro izgledaš"

"Bože, kakve kćeri imaš, obje ih volimo", "Želim da je sreća i ljubav uvijek prate", "Sretan rođendan Hani i tebi što je imaš", pisali su pratitelji. 

Slušate li hitove Nataše Bekvalac?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Nataša je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, a publiku već godinama zabavlja svojim najvećim hitovima poput pjesama ''Nikotin'', ''Ponovo'', ''Ja sam dobro'', ''Pseto'' i mnogim drugima. Upravo njih nedavno je izvela i na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, na koji je stigla kao gošća i raspametila domaću publiku.

Pogledaji ovo Nataša Bekvalac - 2 Zanimljivosti Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

Medijske stupce punila je 2018. godine kada se proširila vijest da je doživjela fizičko nasilje od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Od velike boli i šoka dugo se oporavljala, a sada sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp i sin Jack - 2 Johnny Depp i sin Jack - 1 Jack Depp - 2 Jack Depp - 1 +25 Jack Depp - 6 Celebrity Kako izgleda sin Johnnyja Deppa koji živi podalje od svjetla reflektora? Nema čak ni društvene mreže, a gluma ga uopće ne zanima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek - 6 Željko Bebek - 5 Željko Bebek - 4 Željko Bebek - 3 +25 Željko Bebek - 2 inMagazin Željko Bebek ni sa 78 godina ne razmišlja o mirovini: ''Iz dana u dan sve više osjećam da pripadam pozornici!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene