Svi su uz Seve!

Srpska zvijezda stala uz Severinu i posvetila joj riječi na koje je teško ostati imun: "Srce mi se kida"

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nataša Bekvalac - 1 Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu +18 Podrška za Severinu Galerija

Nataša Bekvalac iskazala je podršku Severini putem društvenih mreža i tako se pridružila brojnim kolegicama i kolegama koji su stali uz Severinu dok ponovno prolazi kroz teški period.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, zvana i srspka Barbie, Nataša Bekvalac iskoristila je priliku da se oglasi putem društvenih mreža o Severini i njezinom slučaju ponovnog oduzimanja sina o kojem bruji cijela regija.

43-godišnja Nataša, koja je i sama majka dviju djevojčica, dala je Severini podršku i u priči koju je podijelila na svom profilu na Instagramu dala do znanja što o tome misli i kako se osjeća.

"Od jučer kada sam pročitala ovu tragediju od vijesti srce mi se kida. Severini želim nadljudsku snagu da svoje dijete zaštiti i vrati. Djeci je mjesto kraj majke", napisala je Nataša u dirljivoj objavi uz koju je podijelila i crtež Severine i njezinog sina.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity I Maja Šuput oglasila se oko goruće teme u Hrvatskoj: ''Ovo je zločin, tužna sam i s knedlom u grlu''

I brojni poznati Hrvati i Hrvatice podržali su Severinu nakon nove odluke Vrhovnog suda prema kojoj se skrbništvo nad njezinim sinom Aleksandrom vraća njegovu ocu Milanu Popoviću. Uz Severinu su stali Ida Prester, Iva Radić, Lejla Filipović, Tihana Lazović, Marijana Batinić, Davor Grgin, Seka Aleksić, Nika Turković, Boris Ružić te mnogi drugi, a njihove poruke podrške možete pogledati u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina - 7 +26 Severina - 6 Celebrity Severinina pratiteljica ispričala je dirljivu scenu pjevačice i sina kojoj je svjedočila: ''Gledao je svoju mamu, ona njemu nije Severina, ona je njemu superheroj''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović +16 Mateja Vukmirović Celebrity Plijenila je pozornost kao atraktivna suradnica Milana Bandića, a sada se opet našla u fokusu zbog luksuza u kojem uživa!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene