Oglasila se i ona

Burna reakcija Nine Badrić na vijest koja je uzdrmala Hrvatsku: "Osjećam bespomoćnost, sram i bijes! Pretužno i prestrašno!"

Nina Badrić Nina Badrić Nikola Vilic/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu +7 Podrška za Severinu Galerija

Nina Badrić podržala je Severinu nakon odluke Vrhovnog suda o vraćanju skrbništva nad njezinim sinom ocu Milanu Popoviću.

Brojni poznati Hrvati i Hrvatice podržali su Severinu nakon nove odluke Vrhovnog suda prema kojoj se skrbništvo nad njezinim sinom Aleksandrom vraća njegovu ocu Milanu Popoviću.

O svemu se sada na Instagramu oglasila i Severinina kolegica, pjevačica Nina Badrić, koja je burno reagirala na ovu vijest.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Pogledajte cijeli komentar pjevača koji ima troje djece na situaciju u kojoj se Severina opet našla: ''Ovo je nehumano, kad bi se dogodilo da se raziđem sa suprugom...''

"Severina će odlukom Vrhovnog suda sina viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju. Zbog proceduralne pogreške. I nekoga tko uopće ne živi u gradu u kojem dijete ide u školu. Osjećam bespomoćnost, sram i bijes, ne mogu niti zamisliti kako je njima, a pitam se tko može zaštititi dijete prema kojem se zaista odnose kao prema vreći krumpira. Pretužno i prestrašno", poručila je Nina u pričama na Instagramu.

Pogledaji ovo Severina Zanimljivosti Severina uz dirljivu fotografiju sa sinom dala do znanja što misli o novoj odluci Vrhovnog suda: ''Već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog djeteta i mene!''

Uz Severinu su stali Ida Prester, Iva Radić, Lejla Filipović, Tihana Lazović, Marijana Batinić, Davor Grgin, Seka Aleksić, Nika Turković, Boris Ružić te mnogi drugi, a njihove poruke podrške možete pogledati u našoj galeriji.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović Mateja Vukmirović +16 Mateja Vukmirović Celebrity Plijenila je pozornost kao atraktivna suradnica Milana Bandića, a sada se opet našla u fokusu zbog luksuza u kojem uživa!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nurgul Yesilcay - 20 Nurgul Yesilcay - 21 Nurgul Yesilcay - 19 Nurgul Yesilcay - 18 +25 Nurgul Yesilcay - 17 Celebrity Zovu je turskom Monicom Bellucci, a lijepoj glumici na društvenim mrežama nije problem pokazati ni kako izgleda bez trunke šminke!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene