''Bila je božanstvena''

Potresna priča: Živjela je kao kraljica, zarađivala milijune, a danas je beskućnica i jedva preživljava

Nastasia Urbano (Foto: Screenshot) Nastasia Urbano (Foto: Screenshot) Screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nastasia Urbano (Foto: Facebook) Nastasia Urbano (Foto: Facebook) Nastasia Urbano (Foto: Screenshot) Nastasia Urbano (Foto: Facebook) Nastasia Urbano (Foto: Facebook) +0 Nastasia Urbano (Foto: Screenshot) Galerija

Nastasia Urbano bila je slavna manekenka i zarađivala milijune dolara u samo nekoliko sati, a danas je ostala bez svega i živi kao beskućnica.

Nekada je bila slavna manekenka koja je krasila naslovnicu prestižnih modnih časopisa i zarađivala je milijune dolare godišnja tijekom karijere, a danas je beskućnica koja živi na ulicama Barcelone.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Wow! Hrvatica koja je oblinama zaludjela i Amerikance raspametila fanove pojavom u provokativnoj, crvenoj haljini

Nastasia Urbano danas ima 57 godina i tijekom 80-ih godina nalazila se uz bok slavnoj Lindi Evangelisti, bila je zaštitno parfema lice Yves Saint Lauren's iconic Opium, a na večere je odlazila s holivudskim glumcem Jackom Nicholsonom i umjetnikom Andyjem Warholom.

Od tada je prošlo više od 30 godina, a Nastasia danas spava u predsobljima banaka na sjeveroistoku Španjolske.

U dobi od 20 godina nekadašnja španjolska ljepotica nalazila se na naslovnicama europskog izdanja Voguea, a preselila se bila i u New York nakon što je potpisala ugovor s modnom kućom Ford. Uživala je veliki uspjeh s obiju strana Atlantika i živjela životom koji mnogi sanjaju. 

"Radila sam s mnogim časopisima, svi su me voljeli. Jedne sam godine dobila milijun dolara, koje sam zaradila u samo 20 dana. To mi je bilo za 3 ili 4 godine. Večerala sam s Jackom Nicholsonom, sljedeći dan s Andyjem Warholom, čak i s Romanom Polanskim. Partijala sam s Melanie Griffith, Donom Johnsonom, Simonom i Garfunkelom", izjavila je Nastasia te dodala kako je trebala ići i na vjenčanje Madonne i Seana Penna.

"Trebala sam ići na vjenčanje Madonne i Seana Penna jer je David Keith s kojim sam tada izlazila bio pozvan, ali probudili smo se to jutro s jakim mamurlukom i nismo mogli ustati iz kreveta. Imala sam sve, živjela sam poput kraljice", objasnila je.

Nastasia tvrdi kako joj se život promijenio nakon što je upoznala muškarca za kojeg se udala i rodila mu djecu te da su živjeli samo od njezinih prihoda i na kraju ju je napustio ostavivši joj samo odjeću u ormaru.

"Jedina dobra stvar koja je proizašla iz te veze jesu moja djeca, sve ostalo bilo je užasno. Sve je plaćao mojim novcem. Poznavali smo se samo dva dana i već je htio da mu kupim BMW i ja sam, budala, potpisala ček. Bila sam zaljubljena", priznala je.

Bivša manekenka danas pati od depresije. Kaže da je promijenila niz stanova iz kojih su je izbacili jer nije plaćala stanarinu. Sada prespava kod prijatelja na kauču ili u predsobljima banaka na klupi.

"Želim živjeti, ne samo preživljavati. Umorna sam od preživljavanja i moljenja za novac. Ljudi koji su bili oko mene su otišli, svi su otišli i nisam zapravo iznenađena", očajna je.

"Želim da me djeca vide u dobrom svjetlu. Želim se oporaviti od svega i biti dobro, tako da mogu biti ponosni na mene", dodala je.

Nakon što su čuli njezinu potresnu priču, nekoliko bivših kolega odlučilo joj je pomoći da se ponovno osovi na noge.

"Ostala sam u šoku. Nitko nije ovo očekivao. Živjele smo poput princeza, a ona je bila božanstvo. Pamtim je kao introvertiranu osobu, jako lijepu i pažljivu prema svima. Prvo moram pričati s njom, saznati kako je i što joj je potrebno", oglasila se bivša manekenka i Nastasjina kolegica Ruth Schuler.

Pridružio joj se i maneken Hernando Herrera, koji smatra da je Nastasia puno toga pružila svijetu mode.

"Mogla je odraditi puno toga, ne samo kao manekenka već i kao voditeljica konferencija, modnih događanja i slično. Spreman sam je podučiti ponovno i razgovarati s fotografima i agencijama kako bi ponovno mogla raditi", izjavio se Hernando, koji se nada lijepom završetku ove priče kao i cijeli modni svijet.

Više fotografija iz Nastasijinih dana slave pogledajte ovdje

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Mega (FOTO: Instagram) Taylor Mega (FOTO: Instagram) Taylor Mega (FOTO: Instagram) +0 Taylor Mega (FOTO: Instagram) Celebrity Ovo je žena kojoj seks treba pet puta dnevno i uopće se ne trudi skrivati svoje apetite

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +2 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte svadbu desetljeća: Nikad viđene snimke Severinina vjenčanja napokon u javnosti

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) +3 Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Celebrity Karleuša objavila fotografiju s mužem iz Dubaija, ali ima jedan detalj koji je njezinim fanovima neobičan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene