Napokon snimljena

Ovo je supruga Nike Kovača!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski nogometni izbornik Niko Kovač napokon je u javnosti snimljen sa suprugom Kristinom. Moglo bi se reći - po prvi put! I to na otvorenju restorana Anice i Roberta Kovača u Sesvetama.

Nakon što je postao izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kovač je postao i meta znatno većeg medijskog interesa za njegov privatni život nego što je to bilo prije njegova imenovanja. Mediji su uporno pokušali doznati detalje iz njegova braka kao i pokazati javnosti tko je njegova supruga.

Pogledaj i ovo Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 1 mamine nasljednice Anica Kovač ponosno pozirala sa svojim lijepim kćerima, mlađu Viktoriju dosad je skrivala od javnosti!

Niko Kovač za Dnevnik Nove TV: Nisam ni sanjao o ovakvoj godini

I tako dok se marljivo istraživalo, došlo se do spoznaje kako Nikine supruge Kristine nema na nikakvim fotografijama jer se nije zapravo pojavljivala na mjestima na kojima vlada interes za poznatim i slavnim imenima.

Sve do trenutka kad je u skladu s obiteljskim obvezama snimljena na otvorenju restorana svoje šogorice Anice Kovač i njezina supruga Roberta.

Ljubav Nike i Kristine traje 22 godine, od kojih su 14 u braku. Zajedno imaju 13-godišnju kćer Lauru.

'Supruga i kći, moglo bi se reći, žive moj život. Uvijek su uz mene. Razmišljam ponekad što bi se dogodilo da je obratno! Ne bi mi bilo jednostavno. No moram reći da sam sretan sa svojom suprugom jer bilo je teških razdoblja, ozljeda, kada nisam igrao, bio na klupi, čak na tribini. Ona je uvijek bila uz mene, držala me i pružala mi snagu, kao i moji roditelji', rekao je Niko za Story nakon proglašenja izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije.

Malo tko je do večeras znao kako Kristina uopće izgleda, a osobe koje se kreću u nogometnim krugovima nikada je nisu upoznale.



Skromna Berlinčanka hrvatskog podrijetla u braku je s Nikom od 1999. te se nikad nije htjela medijski eksponirati. Kristinu je upoznao na školovanju u Berlinu i odmah je znao da je ona prava.

'Kad smo se upoznali život mi se jako promijenio. Danas imamo odličan brak. Prijatelja se nisam odrekao, no trebalo je posložiti prioritete', rekao je Niko jednom prilikom o svojoj obitelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene