godine joj ništa ne mogu

Naomi Campbell Canessom šetala u haljini ispod koje se vidjelo donje rublje, a svi se dive njezinoj ljepoti

Naomi Campbell - 5 Naomi Campbell - 5 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell - 5 Naomi Campbell - 4 Naomi Campbell - 3 Naomi Campbell - 2 Naomi Campbell - 1 Naomi Campbell Naomi Campbell Naomi Campbell Naomi Campbell Naomi Campbell - 1 +15 Naomi Campbell - 3 Galerija

Naomi Campbell zablistala je na crvenom tepihu u poluprozirnoj haljini ispod koje se naziralo donje rublje.

Filmski festival u Cannesu službeno je započeo u utorak navečer kada su slavne osobe ušetale crvenim tepihom u raskošno kazalište Grand Theatre Lumiere, a jedna od njih je i slavna manekenka Naomi Campbell.

Poznata ljepotica na crvenom tepihu pojavila se u crnoj poluprozirnoj haljini ispod koje se naziralo donje rublje. 

Dugačku haljinu krasile su bijele perle umjesto naramenica, a na nogama je nosila visoke crne štikle.

S obzirom na njezin izgled, biste li rekli da je Naomi u 54. godini?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Naomi je prije osam mjeseci dobila drugo dijete. Prvo dijete, kćerkicu, dobila je u svibnju 2021. godine.

54-godišnja manekenka svoju privatnost inače čuva dalje od očiju javnosti, a pogotovo kada je riječ o kćeri, kojoj dosad još nije otkrila ni ime.

Ponekad se njezinom preslatkom fotografijom pohvali na društvenim mrežama, a pratitelji silno žele znati njezino ime.

S kćeri je pozirala i za britanski Vogue, a evo što je o njoj tada rekla.

''Ona je dobra djevojčica. Dobro spava, gotovo da i ne plače i jako je aktivna. Puno se smije. Samo čekam da počne govoriti'', ispričala je Naomi.

Tko je otac djeteta, ne zna se, no pisalo se tada da se viđa s reperom Skepptom i s mlađahnim bivšim članom benda One Direction Liamom Payneom. No manekenka o tome mudro šuti.

Pogledaji ovo Ken Hudson Campbell - 3 Celebrity Glumac koji je utjelovio Djeda Mraza u božićnom klasiku oglasio se nakon duge operacije za koju je skupljao novac, na sebi je imao i simboličan detalj

Pogledaji ovo Ken Hudson Campbell Nekad i sad Sjećate se ovog djedice iz božićnog filmskog klasika? Upućen je očajan apel za pomoć koja mu treba: "Samo da se oporavi"

Pogledaji ovo The Super Models Preporuke Moćne žene koje nisu bile svjesne da mijenjaju svijet: U ovom serijalu pobliže ćete upoznati život najpoznatijih svjetskih supermodela!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Baby Lasagne u Umagu - 10 Doček Baby Lasagne u Umagu - 6 Doček Baby Lasagne u Umagu - 4 Doček Baby Lasagne u Umagu - 2 +24 Doček Baby Lasagne u Umagu - 1 Celebrity Pogledajte na što su se odvažili Lasagnini fanovi u Umagu, a bilo je tu još spektakularnih prizora!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Jelena Rozga Severina i Jelena Rozga Jelena Rozga i Severina - 1 Jelena Rozga i Severina - 2 +26 Jelena Rozga i Severina - 3 Celebrity I dalje mislite da su u estradnom sukobu? Jelena Rozga jednim potezom ušutkala fanove i dala naslutiti u kakvim je odnosima sa Severinom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene