Nije na rate

NE MARE ZA NOVAC Darovi od kojih će vas glava zaboljeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su u pitanju rođendani i posebne prilike, ove poznate osobe ne štede. Gurnu u duboko u džep.

Svi mi volimo dobiti nešto lijepo na poklon, ali naravno radi se o razumnom budžetu koji neće onome tko poklanja dar isprazniti bankovni račun. No, malo drugačija pravila vrijede za slavne osobe. Kada su u pitanju poznati bračni parovi, štednje, a ni limita nema. Ovo su najekstravagantniji pokloni koje su si slavni supružnici darovali.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Katy Perry i Russell Brand

Popularna pjevačica Katy Perry poklonila je svom tadašnjem mužu, britanskom komičaru, Russellu Brandu kartu za put u svemir. Karta, koja je bila rođendanski poklon Russellu, koštala je 250 tisuća dolara. Oni su se razveli, a on još uvijek nije iskoristio svoj poklon.

Kim Kardashian i Kanye West

Reper Kanye West voli igrati košarku, pa je tako njegova supruga, Kim Kardashian iznajmila cijeli Staples Center, gdje inače igraju LA Lakersi, za mizernih 110 tisuća dolara, tako da Kanye može uživati u druženju s poznatim prijateljima i u igranju košarke. Naravno, još skuplji poklon koji je Kanye dobio od Kim je Lamborghini vrijedan 750 tisuća dolara.

Tom Cruise i Katie Holmes

Poznati glumac Tom Cruise, tek kada se oženio s Katie Holmes poklonio joj je avion vrijedan 20 milijuna dolara. S obzirom na to da je rijetko i izlazila iz kuće u tom periodu, barem ne bez scijentološke pratnje, nekako mislimo kako je to ipak bio više poklon od Toma za Toma.

Angelina Jolie i Brad Pitt

Poznata humanitarka Angelina Jolie kupila je Bradu Pittu slap. Da, slap u Kaliforniji, za koji je morala izdvojiti 1.5 milijuna dolara. Razlog je potpuno razuman, jer u blizini slapa će graditi kuću, tako da kada se svako jutro budi Brad može čuti zvuk vode koja pada niz stijenu.

Beyonce i Jay-Z

Vrhunac svih poklona je ono što je reper Jay-z dobio od svoje supruge Beyonce na poklon. Radi se o privatnom avionu, koji je Jay-Z dobio na Očev dan 2012., a za Beyonce taj je poklon pravi sitniš bio. Koštao je samo 40 milijuna dolara! To nije sve, za njegov 41. rođendan dobio je Bugattija za 1.3 milijuna dolara, a zauzvrat je Jay-Z njoj kupio automobil Rolls-Royce vrijedan milijun dolara.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene