Buran život

Najseksi zatvorenik viđen s tajanstvenom djevojkom, a ne zna se je li još i s bogatom nasljednicom

Jeremy Meeks i nepoznata žena (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks i nepoznata žena (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks i nepoznata žena (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Galerija

Jeremy Meeks proslavio se zbog zatvorskih fotografija, a model kojeg tabloidi prate u stopu nije baš oduševio fanove najnovijim potezom.

Jeremy Meeks proslavio se kao najseksi zatvorenik nakon što je 2014. godine uhićen zbog posjedovanja oružja, a odonda ga tabloidi prate u stopu.

Pogledaj i ovo Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Ponosno marširao Gol i tetoviran svima zapeo za oko: O njegovoj pojavi na prosvjedima u SAD-u ne prestaje se pričati

Nakon što je 2014. odslužio zatvorsku kaznu, razišao se od dugogodišnje partnerica Melisse s kojom ima dvoje djece, a ubrzo nakon toga postao je bogat i slavan te se zaljubio u nasljednicu Topshop carstva Chloe Green. Bili su skupa od 2017. godine te imaju sina Jaydena, a Meeks se u posljednje vrijeme druži s misterioznom djevojkom čiji identitet još nije otkrio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s next...... @fashionnovamen FashionNovaPartner

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

36-godišnji model za kojeg se otimaju brojne agencije bio je u kupovini s tajanstvenom djevojkom, a ono što je napravio nakon toga uzrujalo je brojne njegove obožavatelje. Dok su se vozili, Jeremy je ostatak hrane koju je jeo u automobilu prosuo kroz prozor auta na cestu u Malibuu.

Još uvijek se ne zna tko je djevojka s kojom se druži, no on ni Chloe još nisu potvrdili da su se rastali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene