Tko je sada to?

Prvo je kući dovela seksi zatvorenika s kojim je dobila dijete, a bogata nasljednica sad ljubi misterioznog muškarca

Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Profimedia) - 2 Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Profimedia) - 2 Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Profimedia) - 2 Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Profimedia) - 1 Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Profimedia) - 3 Chloe Green (Foto: Instagram) +0 Chloe i Phillip Green (Foto: AFP) Galerija

Chloe Green snimljena je kako ljubi misterioznog muškarca na jahti na plovidbi Francuskoj.

I dok njezin bivši zaručnik s titulom "najseksi zatvorenika" Jeremy Meeks plijeni pažnju svojom dojmljivom pojavom na prosvjedima u SAD-u, bogata nasljednica Chloe Grenn plovi francuskom obalom i usput strastveno ljubi misterioznog muškarca na luksuznoj jahti vrijednoj 150 milijuna dolara, inače u vlasništvu njezina oca Sir Philipa Greena.

Pogledaj i ovo Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) Gladan pažnje? Dok mu prebogata zaručnica sjedi doma, bivši seksi zatvorenik šeta Cannesom s crnokosom bombom

Par je razmjenjivao nježnosti dok je uživao na palubi jahte, nakon čega se otputio i na vožnju skuterom. Chloe je pritom pokazala sjajnu formu koju je uspjela bez vratiti nakon rođenja sina Jaydena, kojeg je dobila s Jeremyjem prije dvije godine, a formom se pohvalila i fotografijom na Instagramu. Jeremy se o njihovoj vezi posljednji put javno oglasio prije devet mjeseci kada je tvrdio da su još uvijek zajedno, iako su kružile brojne glasine o njihovu prekidu kada je ona snimljena s igračem pola Rommyjem Giannijem.

"Da, još uvijek smo zajedno", izjavio je tada za TMZ.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe green (@chloegreen5) on

No čini se da sada, udaljeni na različitim krajevima svijeta, uopće i ne pomišljaju jedno na drugo. Zajedno su bili od 2017. godine, a u javnosti su prvi put viđeni na putovanju u Turskoj, kada je on još bio u braku s bivšom suprugom Melissom Meeks.

"Prekinuli su prije dva mjeseca, ali i dalje razgovaraju", izjavio je tada anonimni izvor za Us Weekly, koji je otkrio i kako je Jeremy bio nemalo iznenađen kada je vidio fotografije Chloe i Rommyja.

Iako je i sama Chloe bila zanijekala romansu s Rommyjem, da je i dalje zaručna za Jeremyja, nije htjela potvrditi. Detalje svoje veze inače su voljeli držati daleko od očiju javnosti, pa su tako i uspjeli tajiti i Chloeinu trudnoću sve do mjesec dana prije porođaja. Nakon toga je poveći dijamanti prsten potvrdio nagađanja o zarukama, ali niti jedno od njih nije htjelo tu vijest u konačnici i javno potvrditi.

Jeremy je pažnju javnosti pridobio 2014. godine kada je zbog nezakonitog posjedovanja oružja završio u zatvoru. Nakon toga fotografije njegova lijepog lica obišle su svijet, a nakon što je odslužio kaznu, donijele i poslovne angažmane u svijetu mode.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene