Po njima je pamtimo

Domaću scenu šokirala je smrt bivše pjevačice Srebrnih krila, hitove koje je otpjevala i danas svi znaju napamet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlatka Grakalić je postala glavni vokal Srebrnih krila 1994. godine, nakon što je grupu napustila Vlatka Pokos.

Domaću scenu šokirala je smrt bivše pjevačice Srebrnih krila, Vlatke Grakalić, a tužnu vijest je za Večernji list potvrdila njezina sestra Maja. Imala je samo 47 godina, a preminula je od posljedica raka maternice.

Pogledaj i ovo showbuzz tužna vijest U 48. godini preminula bivša pjevačica Srebrnih krila, prije samo mjesec dana dobila je tešku dijagnozu

Glavni vokal Srebrnih krila Grakalić je postala nakon Vlatke Pokos, a s grupom je nastupala od 1994. do 2000. godine, a ovo su hitovi po kojima ćemo ju pamtiti.

"Ljubav je za ljude sve"

"O kako ludo se osjećam"

"Nebo vidi, nebo zna"

"Dugo sam te čekala"

"Božić dolazi"

Vlatka se nakon smrti frontmena Srebrnih krila Mustafe Ismailovskog Muca posvetila solo karijeri i 2008. nastupila na Dori s pjesmom "Kaži mi". Zadnjih godina živjela je u Oslu, odakle je njezin suprug, s kojim ima dvije kćeri i obično je u ljetnoj sezoni nastupala sa svojim cover bendom na Mallorci.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +10 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Martina Tomčić uz glamurozne fotke priredila lukavu zamku, pa poručila: "Privatno sam različita nego na televiziji"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene