Jeste li ih gledali?

Dugo će se pamtiti: Zbog ovih filmova nastale su najerotičnije scene koje su obilježile 2019. godinu

Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne (Foto: Profimedia) +0 Diane Kruger (Foto: Getty Images) Galerija

Donosimo popis erotskih filmova i njihovih najboljih scena koji su obilježili ovu godinu.

2019. godina bila je obilata novim filmskim naslovima koji su privukli gledatelje u kino dvorane diljem svijeta, a maštu su im naročito zagolicali oni erotskog sadržaja.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

U njima su se našli brojni slavni glumci koji su pristali razgolititi svoja tijela i pojaviti se kao od majke rođeni na filmskim platnima i televizijskim ekranima, što sami, što s glumačkim partnerima.

Među njima su se definitivno istaknule Lily Rose Deep u filmu "L'homme fidčle" (AKA A Faithful Man)", Cara Delevingne u seriji "Carnival Row", Emily Ratajkowski u filmu "Lying and Stealing", Diane Kruger u filmu "The Operative", Keira Knightley u filmu "The Aftermath", Julianne Moore u filmu "Gloria Bell", Carla Gugino u seriji "Jett" i Rosamund Pike u filmu "A Private War".

Jeste li gledali koji od njih?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: John Pavlish) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +0 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Sonja Kovač u donjem rublju pozirala ispred kamina: "Ne mogu vjerovati da postoji netko savršen kao ti"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) +0 Lepa Brena Celebrity Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene