Ne bavi se politikom

Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) +0 Lepa Brena Galerija

Lepu Brenu novinari su tražili odgovor na nedavne kritike upućene od strane umirovljenih hrvatskih generala zbog njezinih koncerata u Zagrebu.

Nedavni koncerti Lepe Brene u zagrebačkoj Areni zasmetali su četvorici umirovljenih hrvatskih generala.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić i Antonia Dora Pleško ''luda za tobom'' u drugačijoj verziji! Poslušajte kako megahit Lepe Brene zvuči na engleskom, ovu verziju u izvedbi Mije i Antonije ne želite propustiti!

Pod naslovom "Nacionalna sramota u hrvatskome glavnom gradu", Ivan Tolj, Ivan Kapular, Marinko Krešić i Mile Ćuk su u priopćenju za javnost naveli kako su se na koncertu vijorile jugoslavenske zastave sa zvijezdom petokrakom pod kojima su počinjeni nebrojeni zločini nad hrvatskim narodom.

"U Zagrebu se 14. i 15. prosinca 2019. dogodilo javno sramoćenje hrvatskog naroda i Republike Hrvatske. Fahreta Jahić Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, održala je u zagrebačkoj Areni koncert u kojem je bacila u trans obožavatelje njenog lika i 'dela'. Je li to ista ona Lepa Brena, koja se naslikavala u Brčkom za vrijeme velikosrpske agresije u maskirnoj odori neprijateljskih formacija koje su jurišale na Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, razarale gradove i sela, ubijale nevine ljude", upitali si i dodali kako "sudeći po ikonografiji u dvorani, zasigurno jest".

"Smatramo da takve osobe ne mogu javno istupati na teritoriju Republike Hrvatske i biti primane od strane hrvatskih državnih i lokalnih dužnosnika", navela su četvorica hrvatskih generala u mirovini. Ocijenili su da dopuštanje njihovih posjeta i javnih nastupa narušava suverenitet i ugled naše države i vrijeđa osjećaje svih hrvatskih branitelja te ostalih građana koji bi, ustreba li, ponovno stali u obranu svoje Domovine.

A sad je uslijedio Brenin odgovor nakon što su ju novinari uhvatili nakon jedne kazališne premijere, prenosi Blic.

"Meni da nije mjesto tamo ne bih imala dva koncerta u Areni. Meni je prvoj bilo mjesto tamo, jer sam nastala u toj zemlji, mene je ta zemlja iznjedrila. Došla sam s porukom ljubavi i mira. Ovo je 21. stoljeće i mi u ovom stoljeću trebamo biti pametni, mudri i tolerantni, biti dio svijeta. Došla sam s ekipom od 120 ljudi i pokazala što sam sve radila zadnjih 40 godina i imala sam podršku 30 tisuća ljudi."

"Mislim da sam dovoljno rekla. Nisam tamo mahala jugoslavenskim zastavama. Taj koncert je održan u Beogradu, repriza je bila u Zagrebu. Na mojim zastavama pišu moji inicijali te 'Hajde da se volimo'. Ne bavim se politikom i svojim se poslom bavim jako ozbiljno i dostojanstveno", zaključila je pjevačica. (Hina)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Nazivali su je ružnim pačetom, no ove fotke dokazuju da je postala jedna od najseksi nasljednica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene