Tko bi rekao?

Nazivali su je ružnim pačetom, no ove fotke dokazuju da je postala jedna od najseksi nasljednica

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Galerija

Lourdes Leon jedina je Madonnina biološka kći, a iako ju dugo nisu smatrali ljepoticom, izrasla je u pravu seksi zavodnicu.

Na popisima najljepših potomaka slavnih i bogatih ona se dugo nije nalazila, no sudeći po onoma što vidimo na najnovijim fotkama na kojima pozira u bikiniju, Lourdes Leon, jedina biološka kći pjevačice Madonne, bila je nepravedno zapostavljena. 

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Zna znanje Ni dana nije ostarjela: Seksi Brazilka svojom pojavom i najnježnije fotografije čini seksepilnima

Tamnoputa 23-godišnjakinja egzotičnog izgleda odrasla je u sjeni svoje slavne majke, a mediji su je često okrutno nazivali i "ružnim pačetom" među djecom poznatih glumaca i glazbenika, no sada se sve promijenilo. Čini se da je pubertet potpuno transformirao izgled te mlade djevojke, pa ona sada plijeni pažnju gdje god se pojavi. 

Iako nije jako medijski eksponirana, Lourdes nije umakla oštrom oku paparazza koji su je uhvatili kako se sunča na jednoj od pješčanih plaža Miamija. Nasljednica je tamo doputovala u pratnji svoje majke Madonne, koja trenutačno putuje SAD-om na svojoj koncertnoj turneji. 

Slobodni dan Lourdes je iskoristila za sunčanje i uživanje u morskom ugođaju, a skinula se u maleni žuti badić koji je savršeno naglasio njezinu put, ali i otkrio pogled na njezino fit tijelo kojem je teško pronaći mane. 

Inače se Lourdes smatra vrlo neobičnom djevojkom koja odudara od stereotipa bogate nasljednice. Ona ne prati trendove i ne podvrgava se tretmanima uljepšavanja, ne juri za medijskom pažnjom i fura potpuno svoj stil, koji joj odlično stoji. 

Podsjetimo, Lourdes je najstarije Madonnino dijete, a ima petero braće i sestara od kojih je četvero posvojeno, dok je jedino još Rocco Madonnin biološki sin, kojeg je dobila s Guyom Ritchiejem. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Walme (Marin Tironi/PIXSELL) Tina Walme (Foto: Instagram) Tina Walme (Foto: Instagram) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Možda vjerujete da savršenstvo ne postoji, no pogled na ovu domaću damu će vas razuvjeriti
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene