"Voljela bih izgledati kao ti"

Jedna od najljepših žena svijeta osvanula s nikad tanjim strukom, evo zašto svi pričaju o njenim novim fotkama!

Monica Bellucci Monica Bellucci Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci - 5 Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci i Tim Burton - 1 +18 Monica Bellucci - 1 Galerija

Monica Bellucci pozirala je za jedan poznati američki časopis, a na tim fotografijama izgleda mršavije nego ikad.

Jedna od najljepših žena svijeta, Monica Bellucci fotografirala se za naslovnicu svjetski poznatog časopisa Bazaar. Njezina bezvremenska ljepota ne mijenja se već stoljećima, no obožavatelji su ipak zamijetili jednu promijenu.

Pratitelji i brojni strani mediji pišu kako Monica izgleda mršavije nego ikad. Pozirala je u svečanim crnim kombinacijama koje su još dodatno istanjile njezinu figuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

"Najljepša žena na svijetu", "Voljela bih izgledati kao ti", "Kraljice", "Blistaš", "Wow", glasili su neki od komentara.

Inače, Bellucci je glumačku karijeru započela u 90-ima, a svojom ljepotom pokorila je svijet već sa 16 godina, kada je postala model poznatog talijanskog brenda Dolce & Gabbana.

Iza sebe ima dva propala braka. Prvi suprug bio joj je fotograf Claudio Basso, za kojeg se udala 1990. godine, a razveli su se četiri godine kasnije. Svojeg drugog supruga, glumca Vincenta Cassela, upoznala je na snimanju filma "Apartman" 1996. godine. Vjenčali su se 1997. i zajedno dobili dvije kćeri, a razveli su se 2013. godine.

Prije Burtona ljubila je 18 godina mlađeg Nicolasa Lefebvrea, s kojim se rijetko pojavljivala u javnosti i nije poznato kada su točno prekinuli.

Burton je od 1987. do 1991. godine bio u braku s njemačkom umjetnicom Lenom Gieseke. Ima i dvojicu sinova s glumicom Helenom Bonham Carter, s kojom je bio u vezi 13 godina, a prekinuli su 2014.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Niamh McCormack - 1 Niamh McCormack - 2 Niamh McCormack - 3 Niamh McCormack - 4 +19 Niamh McCormack - 5 Celebrity U Vukovaru su sve oči bile uprte u mladu glumačku zvijezdu koja je u potpuno prozirnoj haljini ukrala show!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +25 Ella Dvornik Celebrity "Je li to ona ima masnicu i ožiljak na obrvi?" Ella Dvornik izgledom zabrinula obožavatelje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene