''počinje još jedna avantura''

Jedna od najljepših žena svijeta konačno je otkrila tko je muškarac kojeg ljubi: ''To je jedan od onih susreta...''

Monica Bellucci Monica Bellucci Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 4 Monica Bellucci i Tim Burton - 1 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 Monica Bellucci i Tim Burton Monica Bellucci i Tim Burton - 7 Monica Bellucci i Tim Burton - 6 Monica Bellucci i Tim Burton - 5 Monica Bellucci i Tim Burton - 4 +17 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 Galerija

Monica Bellucci sada je i sama priznala da se već neko vrijeme viđa s poznatim holivudskim redateljem Timom Burtonom, evo što je rekla u intervjuu a magazin Elle.

Nakon mjeseci nagađanja talijanska diva Monica Bellucci konačno je potvrdila vezu s poznatim holivudskim redateljem Timom Burtonom u velikom intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.

Iako su već nekoliko puta viđeni zajedno i kako šeću držeći se za ruke, do sada su o šuškanjima mudro šutjeli. Međutim, glumica više ne želi skrivati svoju sreću.

''Ono što mogu reći je da mi je, prije svega, drago što sam upoznala tog čovjeka'', rekla je za francuski Elle u intervjuu objavljenom početkom tjedna.

''To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu... Znam čovjeka, volim ga, a sad idem upoznati redatelja, počinje još jedna avantura. Volim Tima i jako poštujem Tima Burtona'', iskreno je priznala.

Inače, talijanska diva izabrana je za glavnu ulogu u drugom nastavku filma ''Beetlejuice'' koji režira Burton, a kojeg trenutno snimaju u Londonu.

''Volim ovaj svijet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da svoje mračne aspekte možemo pretvoriti u nešto svijetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Burtona mnogo govore o tome'', dodala je.

Par je prvi put zajedno snimljen u romantičnoj šetnji Madridom tijekom koje su se cijelo vrijeme držali za ruke i upućivali jedno drugom zaljubljene poglede. Nagađa se da je njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više nakon susreta na Lumiere Film Festivalu u Lyonu u listopadu prošle godine, gdje mu je ona uručila nagradu za životno djelo.

Inače, Bellucci je glumačku karijeru započela u 90-ima, a svojom ljepotom pokorila je svijet već sa 16 godina, kada je postala model poznatog talijanskog brenda Dolce & Gabbana.

Iza sebe ima dva propala braka. Prvi suprug bio joj je fotograf Claudio Basso, za kojeg se udala 1990. godine, a razveli su se četiri godine kasnije. Svojeg drugog supruga, glumca Vincenta Cassela, upoznala je na snimanju filma "Apartman" 1996. godine. Vjenčali su se 1997. i zajedno dobili dvije kćeri, a razveli su se 2013. godine.

Prije Burtona ljubila je 18 godina mlađeg Nicolasa Lefebvrea, s kojim se rijetko pojavljivala u javnosti i nije poznato kada su točno prekinuli.

Burton je od 1987. do 1991. godine bio u braku s njemačkom umjetnicom Lenom Gieseke. Ima i dvojicu sinova s glumicom Helenom Bonham Carter, s kojom je bio u vezi 13 godina, a prekinuli su 2014.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lana Jurčević - 3 In Magazin: Lana Jurčević - 4 In Magazin: Lana Jurčević - 5 In Magazin: Lana Jurčević - 1 +25 In Magazin: Lana Jurčević - 2 inMagazin Lana Jurčević otvoreno o kilaži i promjenama na svojem tijelu: ''Tijelo mi se mijenja, nemam više 17!''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 6 Angelina Jolie - 1 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 3 +23 Angelina Jolie - 4 Celebrity Jedan detalj na krhkoj Angelini Jolie posebno je zabrinuo njezine fanove, paparazzo fotografije taj su dio njezina tijela baš istaknule

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene