kakva ljepotica!

U Vukovaru su sve oči bile uprte u mladu glumačku zvijezdu koja je u potpuno prozirnoj haljini ukrala show!

Niamh McCormack Niamh McCormack Vlado Kos/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Niamh McCormack - 1 Niamh McCormack - 2 Niamh McCormack - 3 Niamh McCormack - 4 Niamh McCormack - 5 Niamh McCormack Niamh McCormack - 1 Niamh McCormack - 2 Niamh McCormack - 3 Niamh McCormack - 4 +13 Niamh McCormack - 5 Galerija

Ovogodišnji Vukovar film festival otvoren je njemačkim filmom "Čarobna frula", a glavna glumica Niamh McCormack pojavila se u potpuno prozirnoj haljini.

U dvorištu dvorca Eltz otvoren je 17. Vukovar film festival.

Festival je otvoren njemačkim filmom "Čarobna frula" redatelja Floriana Sigla, a prije projekcije nazočne je došla pozdraviti glavna glumica Niamh McCormack.

Prekrasna Irkinja za ovu je prigodu odabrala potpuno prozirnu haljinu ispod koje se jasno vidjelo njezino donje rublje, a u ovom izdanju ukrala je baš sve poglede.

“Čarobna frula” fantastični je glazbeni i akcijski spektakl u kojem mlada McCormack tumači ulogu Sophie, djevojke u koju se zaljubljuje glavni lik filma Tim koji sanja o tome da će jednoga dana postati slavnim opernim pjevačem.

Od uloga koje je 22-godišnja glumica dosad ostvarila, najzapaženija je bila u hit-seriji "The Witcher", u kojoj je utjelovila misterioznu W.

Uz glumu se bavi i manekenstvom, a svoj prvi ugovor s modnom agencijom potpisala je sa samo 14 godina te je već sa 16 nosila revije na Tjednu mode u Milanu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Niamh (@niamhhmccormack_)

McCormack je popularna i na Instagramu, gdje broji preko 22 tisuća pratitelje, a najčešće objavljuje zavodljive fotografije i trenutke iz svakodnevna života.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 1 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 2 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 3 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 4 +23 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 5 Celebrity Pogledajte kako se David Beckham provodi s djecom na odmoru u Hrvatskoj, u zabavi ih nisu omeli ni znatiželjni pogledi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 +26 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 Celebrity Ella Dvornik nakon vijesti o razvodu potaknula šuškanja o trećoj trudnoći: "Ono kad moraš pauzirati..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene