javila se i Danijela!

Ella Dvornik nakon vijesti o razvodu potaknula šuškanja o trećoj trudnoći: "Ono kad moraš pauzirati..."

Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik i Dino Dvornik - 1 Ella Dvornik i Dino Dvornik - 2 Ella Dvornik i Dino Dvornik - 3 Ella Dvornik i Dino Dvornik - 4 +20 Ella Dvornik - 2 Galerija

Ella Dvornik podijelila je već tradicionalan niz fotografija s majkom Danijelom na krevetu gdje pored njihovih nogu poziraju Balie i Lumi.

Ella Dvornik početkom kolovoza obznanila je kako se rastaje od supruga Charlesa Pearcea, s kojim ima kćeri Balie i Lumi.

Sada je na svom Instagramu objavila niz fotografija u periodu od 2017. do 2023. godine. Na njima njezina majka Danijela i ona leže na krevetu, a između njihovih nogu nalaze se Elline kćeri.

"Vremeplov, sve isto, ali tijekom godina", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Neka bude zdravlja pa neka bude i djece", napisala joj je u komentaru Danijela Dvornik.

"Jooj, koliko vas volim", "Ali Balie na prvoj slici", "Ludi Dvornikovi", "Predivne cure", "Vrijeme nenormalno leti", pisali su pratitelji.

Zatim je objavila video u kojem trči i teško diše, a sve je to učinila nakon što su joj pratitelji rekli kako nije normalno vježbati po ovim vrućinama.

"Ono kad moraš pauzirati smrt jer netko prolazi", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Pa zašto radiš kardio po ovoj vrućini?", "Ti nisi normalna", "Ja tako svaki put kad idem nekom uzbrdicom i netko naiđe", samo su neki od komentara.

Nakon toga na storiju je podijelila video na kojem se drži za trbuh, a netko od pratitelja upitao ju je: "Jesi li ti to opet trudna?"

Pratitelj je Elli poručio kako sad samo treba pronaći nekog zgodnog muškarca nakon razvoda, a Danijela je stala u obranu kćeri:

"Može li malo mira i slobode?"

Inače, Ella i Charles bili su zajedno deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi, no sada je posve jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Bosančić, 2010. godina - 1 Jelena Bosančić, 2010. godina - 2 Jelena Bosančić, 2010. godina - 3 Josip Ivančić i Jelena Bosančić +10 Josip i Jelena Ivančić Nekad i sad Jedna od najljepših splitskih manekenki iz javnosti se povukla nakon udaje za kralja svadbi, a pogledajte kako danas izgleda!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 +27 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll nosila je mrežastu haljinu bez donjeg rublja i okrenula leđa kameri, njezini pratitelji nisu znali u što bi prije gledali!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene