požalila se

"Je li to ona ima masnicu i ožiljak na obrvi?" Ella Dvornik izgledom zabrinula obožavatelje

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram/Screenshot 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik +18 Ella Dvornik - 2 Galerija

Ella Dvornik na svojem profilu na Instagramu objavila je video kojim je zabrinula svoje pratitelje.

Influencerica Ella Dvornik (32) ovih je dana pod povećalom javnosti zbog razvoda od 13 godina starijeg supruga Charlesa Pearcea.

Svaka njezina nova objava na društvenim mrežama sada se dubinski analizira, a posljednjim videom koji je podijelila na svojem profilu na Instagramu zabrinula je obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Kad ti netko daje savjete koje nisi tražio", napisala je uz video u kojem je pokazala šav na obrvi, a neki su primijetili i nešto drugo.

"Je li to ona ima masnicu i ožiljak na obrvi?", "Je li taj šav ok?", "Di si glavom roknula?", nizali su se komentari na koje Ella zasad nije odgovorila.

Podsjetimo, Ella i Charles proveli su zajedno 10 godina, od čega četiri u braku, a dobili su i dvije kćeri, Balie i Lumi. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Momčilo Otašević - 1 In Magazin: Momčilo Otašević - 2 In Magazin: Momčilo Otašević - 3 In Magazin: Momčilo Otašević - 4 +25 In Magazin: Momčilo Otašević - 5 inMagazin Momčilo Otašević ljeto je proveo u njemu najdražem društvu, a u jednome je baš posebno uživao: "To je definitivno najbolje"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Niamh McCormack - 1 Niamh McCormack - 2 Niamh McCormack - 3 Niamh McCormack - 4 +19 Niamh McCormack - 5 Celebrity U Vukovaru su sve oči bile uprte u mladu glumačku zvijezdu koja je u potpuno prozirnoj haljini ukrala show!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene