nesvakidašnji prizor!

Mlađa sestra vojvotkinje Kate u izdanju na koje nismo navikli, toliko se dobro zabavljala da je i fućkala

Kate Middleton i Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton i Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton i James Matthews (Foto: Profimedia) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) +0 Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Galerija

Pippa Middleton, koja je proslavila četvrtu godišnjicu braka s milijarderom Jamesom Matthewsom, dobro se zabavljala dok je išla po dvogodišnjeg sina Arthura u vrtić.

Mlađu sestru od Kate Middleton, Pippu Middleton (37) javnost je navikla gledati u seksi izdanjima, no ovog puta je bila u ležernoj kombinaciji u kojoj je isto ostavila dojam. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William stvari su se promijenile Kate i William važan dan u njihovim životima ove će godine proslaviti u tužnijem raspoloženju nego proteklih godina

Pippa je privukla pozornost na londonskim ulicama dok se vozila na romobilu. Spisateljica, koju svi najbolje poznaju kao sestru od vojvotkinje od Cambridgea, obukla je traperice i kaput te obula tenisice. 

Pippa je bila dobro raspoložena i fućkala je tijekom vožnje, a kako je nosila još jedan manji romobil i kacigu, čini se da je išla po svog dvogodišnjeg sina Arthura u vrtić. 

Inače, Middleton je prošlog mjeseca dobila kćer Grace Elizabeth s britanskim biznismenom, milijarderom Jamesom Matthewsom (45). Par je u četvrtak, 20. svibnja proslavio četvrtu godišnjicu braka, a zajedno su od 2016. 

Pippa i James su bili i ranije u vezi i prekinuli su 2012. te im je trebalo nekoliko godina da shvate da su savršeni jedno za drugo. Milijarder je zaprosio Middleton u srpnju 2016. dijamantnim prstenom od 3.5 karata,  vrijednim 200.000 funti koji je sam dizajnirao. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene