Čestitamo!

Identitet supruge domaćeg glazbenika je nepoznat, a i sinčić se rodio u tajnosti prije više od mjesec dana

TBF se uoči nastupa u Zagrebu prisjetio nekih anegdota iz 20 godina duge karijere (Foto: Dnevnik.hr) - 2 TBF se uoči nastupa u Zagrebu prisjetio nekih anegdota iz 20 godina duge karijere (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju TBF se uoči nastupa u Zagrebu prisjetio nekih anegdota iz 20 godina duge karijere (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 TBF se uoči nastupa u Zagrebu prisjetio nekih anegdota iz 20 godina duge karijere (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija

Mladen Badovinac iz TBF-a od prvog dana krije privatni život kao zmija noge.

Splitski reper Mladen Badovinac postao je otac dječaka.

Pogledaj i ovo Mladen iz TBF-a "znači bilo je super" Mladen iz TBF-a o događaju koji mu je ostao u magli: "Sjećam se samo da nas je dobro zabavio Zrinko Tutić"

Riječ je o frontmenu kultnog benda TBF koji je otac postao po prvi put. No kako Mladen od samih početaka brižno čuva privatni život za sebe, tako se tek sada saznalo za rođenje sinčića koji je na svijet stigao još 10. siječnja.

Također, sinčić je stigao kao kruna ljubavi sa suprugom čiji identitet još nije otkrio javnosti, već njega znaju samo obitelj i bliski prijatelji. Mladen je samo krajem prošle godine otkrio kako je u braku i da stiže prinova.

Posljednja javno poznata veza frontmena TBF-a jest ona otprije 10 godina, kada je Badovinac bio u ljubavi s lutkaricom Milenom Blažanović, prenosi Gloria. Ona je zapravo i jedina za koju javnost zna.

O njihovoj se vezi također ne zna gotovo ništa, osim da su jednom prilikom prekinuli prije konačnog prekida, ali su se brzo pomirili. Ipak, ljubav nije pobijedila.

Čestitke na prinovi! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene