Uvijek upečatljiv

Odjevnu kombinaciju poput ove na zagrebačkoj špici još nismo vidjeli, našeg glumca bilo je teško ne uočiti

Miran Kurspahić - 1 Miran Kurspahić - 1 Mia Slafhauzer/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Miran Kurspahić - 1 Miran Kurspahić - 2 Miran Kurspahić - 3 Miran Kurspahić - 2 Miran Kurspahić Miran Kurspahić Miran Kurspahić - 2 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 7 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 6 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 5 +21 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 4 Galerija

Miran Kurspahić snimljen je u centru Zagrebu, u još jednom svom osebujnom i zanimljivom modnom izdanju u kojem nikako nije mogao proći nezapaženo.

Naš glumac Miran Kurspahić prošetao je centrom Zagreba, a svojom odjevnom kombinacijom opet je privukao hrpu pozornosti.

U ljubičastim zvono hlačama, majici s ljubičastim detaljima te kožnoj crnoj jakni nije mogao proći neopaženo, a cijeloj kombinaciji dodatan šarm dali su i crni šešir te crna torba.

Outfit Mirana mi je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Miran je pričao s prolaznicima, a sudeći po fotografijama bio je itekako dobro raspoložen i nasmijan.

Pogledaji ovo Miran Kurspahić Celebrity Naš se glumac istaknuo u masi, a u detalje kojima je pomno ukrasio mišićave ruke nitko nije prestao gledati!

A naš glumac odnedavno je i slobodan. Prije dva mjeseca saznalo se da više nije u vezi s s hrvatskom kantautoricom Mirnom Škrgatić te da se ona iselila iz stana u kojem su zajedno živjeli.

"Miran i ja smo se razišli početkom godine, sporazumno, u prijateljskim odnosima. Razlozi ostaju među nama. Međusobno se iznimno cijenimo i poštujemo, kako to i dostoji nakon godina zajedničkog života", rekla je za Story.

Pogledaji ovo Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić Celebrity Naš glumac osebujnog stila u prsluku otkrio mišićavo tijelo i brojne tetovaže, njega i djevojku nije lako zasjeniti!

Miran i Mirna bili su jedan od najposebnijih parova na našoj domaćoj sceni. Zbog svog osebujnog stila i imidža mnogi su ih smatrali kao nekim parom iz filma, a zajedno su bili četiri godine. O svojoj vezi nikad nisu javno govorili, a poznato je da su surađivali i poslovno. Miran se više puta pojavio u Mirninim spotovima, a ona je radila kostimografiju za dvije njegove predstave.

Prije nje, Miran je bio u dugogodišnjoj vezi s arhitekticom Ninom Miom Čikeš, koja se samo osam mjeseci nakon njihova prekida udala za drugog.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 4 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 5 +28 Maja Šuput - 3 Celebrity Ovakav outfit Majinog Blooma mnoga djeca ne žele nositi, no način na koji ga je on profurao pratitelji nisu propustili komentirati: ''Kakav šminker!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Sean Penn - 1 Sean Penn - 5 Sean Penn - 12 Sean Penn - 7 +31 Sean Penn - 8 Celebrity Nekadašnjeg holivudskog zavodnika sustigle su godine, a na novim fotografijama teško ga je i prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene