Uvijek svoj!

Naš se glumac istaknuo u masi, a u detalje kojima je pomno ukrasio mišićave ruke nitko nije prestao gledati!

Miran Kurspahić Miran Kurspahić Davor Puklavec/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Miran Kurspahić Miran Kurspahić Miran Kurspahić Miran Kurspahić - 2 Miran Kurspahić - 2 Miran Kurspahić - 3 Miran Kurspahić - 1 Miran Kurspahić Miran Kurspahić - 2 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 1 +23 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 2 Galerija

Miran Kurspahić ponosno je pokazao dio svojih brojnih tetovaža kojima je ukrasio mišićavo tijelo.

Miran Kurspahić snimljen je u centru Zagrebu, u još jednom svom osebujnom i zanimljivom modnom izdanju u kojem nikako nije mogao proći nezapaženo.

44-godišnji Miran provozao se ulicama crvenim biciklom, a na sebi je nosio bijele hlače i čizme,  sivi karirani prsluk zbog kojeg su se njegove mišićave i tetovirane ruke našle u prvom planu. Sve je začinio slamnatim kaubojskim šeširom, crvenom torbicom i maramom oko vrata.

Kako vam se sviđaju Miranove tetovaže?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Miran Kurspahić - 1 Celebrity Naš osebujni glumac pokazao je atraktivne tetovaže ispod sakoa u šetnji špicom, nedavno se pročulo da je prekinuo s domaćom glazbenicom

Zbog svog osebujnog stila Miran je prepoznatljiv većini Hrvata, a nedavno je pozornost medija privukao još nečime.

Naime, Story je doznao kako Miran više nije u vezi s hrvatskom kantautoricom Mirnom Škrgatić te da se ona iselila iz stana u kojem su zajedno živjeli.

"Miran i ja smo se razišli početkom godine, sporazumno, u prijateljskim odnosima. Razlozi ostaju među nama. Međusobno se iznimno cijenimo i poštujemo, kako to i dostoji nakon godina zajedničkog života", rekla je za Story.

Pogledaji ovo Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 7 Celebrity Prekinuo je jedan od naših najosebujnijih parova, glasine o kraju ljubavi sami su potvrdili!

Miran i Mirna bili su jedan od najposebnijih parova na našoj domaćoj sceni. Zbog svog osebujnog stila i imidža mnogi su ih smatrali kao nekim parom iz filma, a zajedno su bili četiri godine. O svojoj vezi nikad nisu javno govorili, a poznato je da su surađivali i poslovno. Miran se više puta pojavio u Mirninim spotovima, a ona je radila kostimografiju za dvije njegove predstave.

Prije nje, Miran je bio u dugogodišnjoj vezi s arhitekticom Ninom Miom Čikeš, koja se samo osam mjeseci nakon njihova prekida udala za drugog.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 6 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 5 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 4 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 3 +6 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 2 Celebrity Anto Nobilo snimljen je s drugom suprugom u rijetkom zajedničkom izlasku, o njihovu privatnom životu ne zna se gotovo ništa

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić - 5 Josipa Pavičić - 4 Josipa Pavičić - 3 Josipa Pavičić - 2 +23 Josipa Pavičić - 1 Celebrity Za našom lijepom spisateljicom na špici su se svi okretali, zbog haljine golih ramena jedva je dočekala topliju prognozu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene