tata za poželjeti

Omiljeni Čombe pokazao kako se zabavlja sa svojom dječicom, a otkrio je i još jedan svoj talent: "Pa ovo je najbolji video!"

Miraj Grbić Miraj Grbić Instagram/Screenshot 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić s djecom Miraj Grbić In Magazin: Miraj Grbić - 4 In Magazin: Miraj Grbić - 5 Marija Omaljev i Miraj Grbić Marija Omaljev i Miraj Grbić Marija Omaljev i Miraj Grbić +22 Miraj Grbić - 3 Galerija

Miraj Grbić objavio je veseli video sa svojom dječicom koji je oduševio njegove pratitelje.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", oduševio je pratitelje na društvenim mrežama videom u kojem je pokazao kako se zabavlja sa svojom dječicom.

Miraj je zapjevao i na gitari zasvirao pjesmu Haustora "Uzalud pitaš", dok je njegova kćerkica Billie udarala o ksilofon i plesala, a sinčić River sjedio na podu i sve promatrao s velikim zanimanjem.

"'Ko je rekao da nema više izlazaka? Ima, ali malo prilagođenih. Novi bend na pomolu", napisao je uz veselu snimku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

"A snimatelju ni spomena", javila mu se u komentarima supruga i također glumica Marija Omaljev Grbić.

"Predivni ste svi, ispred i iza kamere!", "Solo band Suzavac is back!", "Možete komotno snimati kod Rukvaša", "Molim da se maloj dami kupe bubnjevi... ima prirodni talent", "To, Čombe, da ste živi i zdravi", "Pa ovo je najbolji video", "Mališa ne skida pogled sa sestrice", "Svaka čast, mislim da bi svako dijete poželjelo takvog tatu", još su neki od brojnih komentara Mirajevih oduševljenih pratitelja.

Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, a 2013. su se iz Sarajeva preselili u Los Angeles. Na roditeljstvo su dugo čekali, pa je tako kćerkica Billie glumcu stigla s 45, a sinčić River s 47 godina. Oboje njihove djece rođeno je u Los Angelesu. Kćerkicu su dobili u listopadu 2021. godine, a sinčića u prosincu 2023.

Miraj gradi karijeru u Hollywoodu i dosad je ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T." i "Santa Clarita Diet", te filmskim ostvarenjima, od kojih su najzamjetnije u blockbusterima "Nemoguća misija: Protokol duh" i "Babilon", a možemo ga gledati i u posljednja dva nastavka franšize "Brzi i žestoki", u kojima glumi Rusa.

Pogledaji ovo Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić Celebrity Legendarni BiH glumac s holivudskom adresom raznježio fanove prvom obiteljskom fotkom od dolaska sina!

Pogledaji ovo Miraj Grbić Celebrity Sinčić legendarnog Čombe rastopio je njegove obožavatelje na novoj fotografiji, svi komentiraju i jedan preslatki detalj!

Pogledaji ovo Marija Omaljev Nekad i sad Naša lijepa glumica danas živi američki san s dobro poznatim suprugom, a nekoć smo ih oboje gledali u najpopularnijoj seriji s naših prostora!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač napokon otkrila kako je nazvala kćerkicu, svi su oduševljeni originalnim imenom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Celebrity Pogledajte kako Bloom oponaša mamu Maju, video je pravi hit: "On se meni ruga! Je li ovo moguće?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene