Što je ovo bilo?

Zvijezda omiljene serije pretjerala s kojom čašicom pa postala hit na društvenim mrežama, ni sama sebi se ne može načuditi: "Dajte curi kruha!"

Milly Alcock Milly Alcock Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Milly Alcock - 1 Milly Alcock - 2 Milly Alcock - 3 Milly Alcock - 4 Milly Alcock Milly Alcock - 5 Milly Alcock House of the Dragon - 2 House of the Dragon - 1 House of the Dragon - 3 +1 House of the Dragon - 4 Galerija

Milly Alcock izašla je na pozornicu dodjele Zlatnih globusa pod utjecajem alkohola, a njezino veselo raspoloženje postalo je glavna tema društvenih mreža.

Gledatelji ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa ostali su zatečeni nakon što se glumica iz serije "House Of The Dragon" Milly Alcock pojavila na pozornici poprilično vesela nakon što je, očigledno, popila koju čašicu pića previše.

Pogledaj i ovo Taylor Swift - 3 Pogled govori sve! Svi pričaju o reakciji Taylor Swift kad je čula šalu na svoj račun, i njezini su fanovi poludjeli na ovo!

22-godišnja Milly poznata po ulozi mlade Rhaenyre Targaryen, bila je nasmijana od uha do uha dok je imala malih problema s ravnotežom, dok se pridružila svojoj kolegici iz serije Emmi D'Arcy. Na društvenim su se mrežama odmah proširili komentari gledatelja koji su mladu glumicu zamolili da nešto pojede, dok je primala nagradu za najbolju televizijsku seriju, a isječci tog trenutka postali su viralni.

Video pogledajte OVDJE.

"Video Milly Alcock koja se pijano hihoće je u manje od dva sata pogledalo 100 tisuća ljudi", "Milly Alcock je tako pijana, sviđa mi se njezino pojavljivanje na Zlatnim globusima","Neka netko ovoj djevojci donese malo kruha", "Milly Alcock je pijana kao vrag na pozornici", samo su neki od komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Milly se očito odlučila malo opustiti, a snimke i fotografije čak je i sama podijelila na svom profilu na Instagramu bez ikakvog objašnjenja, jednostavno je napisala: "Ummmmm".

2022. godina bila je sjajna za Milly nakon što je glumila u spin-offu serije "Game of Thrones", a na dodjeli Zlatnih globusa izgledala je senzacionalno u crnoj haljini sa srebrnim ukrasima i dubokim dekolteom.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea - 9 Iggy Azalea - 8 Iggy Azalea - 7 Iggy Azalea - 5 +19 Iggy Azalea - 4 Nekad i sad Uporno tvrdi da nije operirala svoj najjači adut, ali slike s početka karijere otkrivaju pravu istinu

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 7 +30 Lepa Brena - 6 Nekad i sad Lepa Brena prisjetila se mladosti pa pokazala kako je izgledala s 18 godina, odmah je očita jedna promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene