Priča kao iz filma

Sin slavnog pjevača glumačku zvijezdu zaprosio je na originalan način, no sve je zamalo propalo zbog njezine nespretnosti, ona je imala samo 19 godina!

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 1 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 1 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 13 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 11 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 10 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 8 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 7 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 6 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 5 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 4 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 3 Millie Bobby Brown, Jake Bongiovi - 2 +18 Millie Bobby Brown, Jake Bongiovi - 4 Galerija

Mlada glumica Millie Bobby Brown prošle je godine otkrila da se zaručila za partnera Jake Bongiovija, a sada je i ispričala da je njihova prosidba bila doista posebna.

Mlada britanska glumica Millie Bobby Brown prošle je godine svojim pratiteljima otkrila kako se zaručila za svog dečka Jakea Bongiovija nakon tri godine veze, a mnogima je to bilo naglo obzirom na to da je imala samo 19 godina.

Millie je detalje prosidbe odlučila zadržati za sebe, a tada je samo podijelila njihovu romantičnu fotografiju na kojoj se vidi prsten.
Ipak, sada je otkrila kako je prosidba izgledala, a Jake je sve pomno isplanirao da im dovijeka ostane u sjećanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Naime, sin Jona Bon Jovija svoju je djevojku zaprosio dok su ronili.

"Pa, nisam o ovome dosad pričala jer mislim da je bolje da neke stvari ostanu u tajnosti'', započela je Millie priču, a onda ispričala događaj pred voditeljem Jimmyjem Fallonom u njegovu showu.

''Uglavnom, Jake i ja smo se zbližili zbog ronjenja. Volimo ronjenje, zajedno smo dobili čak i dozvole za ronjenje. Jedan dan samo mi je rekao: 'Mil, moraš ustati u 8 ujutro, idemo roniti.' Bilo mi je kao - 8 ujutro? Roniti?'', a on je dodao da idemo na mjesto gdje uvijek ronimo.

Pogledaji ovo Millie Bobby Brown i Henry Cavill Nekad i sad Sve je osvojila kao neobična djevojčica, a sada pozira u društvu najpoželjnijeg frajera, koji u njezinoj blizini ne skida osmijeh s lica!

Kad su zaronili, Millie nije mogla ni znati što je čeka.

"Dao mi je školjku i kad sam je otvorila, unutra je bio prsten'', a potom je sve nasmijala glumeći kako je Jake izgledao u tom trenutku. Iako je znala što želi reći, iz njegovih usta samo su izišli mjehurići, a ona je na to sve podigla palac gore.

"Ova gesta inače znači 'gore', 'želim ići gore'. Dakle, to bi tehnički značilo: 'Ne, ne želim se udati za tebe, želim ići gore''', govorila je kroz smijeh.

''U svakom slučaju, stavio mi je prsten na ruku i kad sam mu išla pokazati, prsten je pao s mog prsta, tako brzo, kao u filmu'', no Jake je brzo zaronio kako bi ga spasio.

Ostatak priče poslušajte u nastavku.

@fallontonight Millie Bobby Brown shares how Jake Bongiovi proposed to her underwater ❤️ #FallonTonight #TonightShow #MillieBobbyBrown #JakeBongiovi ♬ original sound - FallonTonight

Što mislite o ovakvoj prosidbi?

  • Predobro, Jake je baš bio originalan!
  • Pretjerano!

Ukupno glasova:

Jake i Millie od početka nisu skrivali vezu te su odmah zajedno dolazili na događanja, a njihova ljubav mogla bi biti uzor mnogima jer je Jake Millie bio podrška i u najtežim trenucima kada je ona na teži način shvatila drugu stranu slave.

Pogledaji ovo Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Nekad i sad Pamtimo ju kao neobičnu djevojčicu, a sada šeće u vamp izdanju i oduzima dah svojom pojavom!

Naime, postala je žrtva okrutnog online zlostavljanja kada su je korisnici Twittera lažno optužili za homofobne i rasističke komentare.
Ipak, nakon brojnih neugodnih situacija Millie je ostala jedna od najbrže rastućih zvijezda današnjice, a iza sebe ima brojne uspješne uloge poput onih u seriji ''Stranger Things'', filmu ''Enola Holmes'' i mnogim drugima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 4 +25 Severina - 1 Celebrity Severina se snimala u ogledalu, a pažnju je ukrala fotografija na pozadini njezina mobitela

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 4 +26 Ecija Ojdanić - 2 Celebrity Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene